Η Εθνική Ράγκμπι κλειδώνει πρωτιά στην Κατηγορία

Την Εθνική Σλοβενίας αντιμετωπίζει το Σάββατο η Εθνική Κύπρου στο Ράγκμπι στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράγκμπι Νότιας Περιφέρειας Β. Ο αγώνας είναι ο πρώτος της χρονιάς για την Εθνική που βρίσκεται στην κορυφή της Κατηγορίας με 2 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.



Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ράγκμπι, ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 14:30 στο Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης (πρώην Παφιακό Στάδιο).

«Είμαστε αισιόδοξοι για την νίκη που θα μας χαρίσει την άνοδο που είναι ο πρωταρχικός

στόχος της ομάδας αυτή τη σεζόν και υψίστης σημασίας για όλους μας. Οι διεθνής αγώνες είναι πολύ σημαντικοί για την ανάπτυξη του αθλήματος στο νησί, λαμβάνοντας υπόψη ότι μόλις πριν από ένα μήνα διεξήχθη εδώ στην Πάφο τουρνουά κάτω των 12 ετών με συμμετοχή πέραν των 100 αθλητών, αγόρια και κορίτσια, που φιλοδοξούν μια μέρα να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στο άθλημα του ράγκμπι», δήλωσε ο Προέδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιωάννης Σταυρινού.

Στόχος της Εθνικής είναι η νίκη και η παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας ενόψει του τελευταίου αγώνα, ενάντιων της Σερβίας εκτός στις 28 Απριλίου 2018. Σημειώνεται ότι η Κύπρος (10 βαθμούς) και η Σλοβενία (8 Βαθμούς) είναι η δυο ομάδες που δεν έχουν δεχτεί ήττα στο πρωτάθλημα και ο αγώνας πιθανότατα να κρίνει τον νικητή και την ομάδα που θα κερδίσει την άνοδο στην κατηγορία Α της Νότιας Περιφέρειας.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που αγωνιζόμαστε με τη Σλοβενία, ένα αγώνα που πρέπει να κερδίσουμε. Αν κερδίσουμε αυτό το αγώνα είμαστε πρωταθλητές της Κατηγορίας παίρνουμε την άνοδο και θα αντιμετωπίσουμε ομάδες όπως την Κροατία, το Ισραήλ, τη Μάλτα και τη Βοσνία», είπε ο προπονητής της Εθνικής Ανδρέας Μπινίκος.

Η ομάδα αποτελείτε από τους ακόλουθους: Προπονητής: Ανδρέας Μπινίκος, Βοηθός προπονητής: Andrew Barnett. Ομάδα: Αλέξανδρος Ιωάννου, Βάκης Αντωνίου, Μάριος Ζακακιώτης, Γιώργος Αγαθοκλέους, Δημήτρης Γρηγορίου, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Jack Bilton, Max Bilton, Στυλιανός Θεοκλίτου-Παναγιώτου, Στέφανος Yarrow, Μάρκος Σωτηρίου, Μάρκος Μλαντένοβιτς, Λουκάς Φρίξου, Θεόδωρος Γαβριηλίδης, Σαμουήλ Burns, , Λούκας Steven Παναγιώτου, Seyhan Fell, Sam Goodwin, Σωτήρης Ιωάννου, Μιχάλης Μαραθέφτης, Φίλιππος Πουρούλλης, Callum Χαραλαμπίδης, Χρίστος Γεωργίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα