Η Εθνική μας Σνούκερ για πρώτη φορά σε παγκόσμιους αγώνες

Η κυπριακή εθνική Σνούκερ θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του κυπριακού σνουκερ σε επαγγελματικούς αγώνες οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Κίνα στην πόλη Wuxi μεταξύ των ημερομηνιών 03-09 του Ιουλίου.

H εθνική μας αποστολή θα συγκροτηθεί από τους Michael Georgiou ο οποίος είναι επαγγελματίας και το νούμερο 90 στην παγκόσμια κατάταξη και τον Αντώνη Πούλλο ο οποίος είναι πρωταθλητής Κύπρου.

Στο τουρνουά αυτό θα λάβουν μέρος όλοι επαγγελματίες αθλητές της

παγκόσμιας κατάταξης , μερικά από τα ονόματα είναι οι John Higgins, judd Trump και NellRoberson.

Η κυπριακή αποστολή υπόσχεται να φέρει θετικά αποτελέσματα καθώς και οι δύο αθλητές είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι και προπονούνται καθημερινώς και είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο τους. Επίσης τεράστια συμβολή στο χώρο του σνουκερ παίζει και ο Μάριος Πούλλος καθώς προετοιμάζει τους αθλητές στο ψυχολογικό τομέα που είναι εξίσου πολύ σημαντικός.

Το τουρνουά αυτό θα καλύπτεται τηλεοπτικά από το κανάλι Eurosport μεταξύ των ημερομηνιών 03-09 του Ιουλίου και όσοι μπορείτε να το παρακολουθήσετε σίγουρα δεν θα χάσετε αλλά θα μάθετε αρκετά τι επίπεδο έχει η Κύπρος μας στο άθλημα αυτό παρόλο που η ομοσπονδία είναι πολύ μικρή όμως οι θυσίες των αθλητών είναι τεράστιες.

Τέλος, όσοι επιθυμείτε να πληροφορηθείτε περισσότερα τόσο για τους παγκόσμιους αγώνες της κίνας όσο και για το άθλημα του Σνουκερ μπορείτε να επισκεφτείτε τους ιστοσελίδες www.word snooker.com και Cyprus snooker federation.

Keywords
Τυχαία Θέματα