Η (επιθυμητή) πρεμιέρα πήρε… αναβολή

Στο πέμπτο παιχνίδι του στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είδε την ομάδα του να επεκτείνει το αήττητο σερί της επί των ημερών του (3-2-0), συνάμα όμως να μένει και για πρώτη φορά μακριά από το γκολ.

Στο κυριακάτικο ντέρμπι στο ΓΣΠ οι «γαλαζοκίτρινοι» απείλησαν ουσιαστικά την εστία της Ανόρθωσης μόνο σε τρεις περιπτώσεις: τα φάουλ των Λουντεμό και Εφραίμ

και το πλασέ του τελευταίου στη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησαν μέσα από το παιχνίδι.

Αυτό το έλλειμμα σε δημιουργικότητα και παραγωγικότητα εξηγείται στη βάση της ποιότητας του αντιπάλου, της κόπωσης (πέμπτο παιχνίδι εντός 16 ημερών) αλλά και των αδυναμιών που έχουν φανερωθεί στη διάρκεια της σεζόν και δεν έχουν αρθεί ακόμη πλήρως.

Το 0-0 αποτέλεσε για τον Πουρσαϊτίδη μια ανεπιθύμητη πρεμιέρα και συνάμα του στέρησε μια που επεδίωκε: την πρώτη νίκη του ως προπονητής απέναντι στην Ανόρθωση και στον Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο 44χρονος Ελλαδίτης μετρά πλέον δύο ισοπαλίες και έξι ήττες απέναντι στο σύλλογο της Αμμοχώστου και δύο ισοπαλίες και μία ήττα απέναντι στον Γεωργιανό τεχνικό. Μένει να φανεί, αν μέσα στη σεζόν θα έχει άλλη ευκαιρία (ή άλλες ευκαιρίες) να την επιδιώξει.

Keywords
Τυχαία Θέματα