Η επιθετική ζωή, χωρίς Παπουλή και Τουράμ

Έγινε πολύς λόγος - και όχι άδικα – το τελευταίο διάστημα για την επιθετική δυστοκία του Απόλλωνα. Είναι κάτι που προβληματίζει έντονα τον Πέδρο Εμανουέλ, κυρίως, μετά την οριστικοποίηση της βαριάς ποινής που δέχθηκαν οι Παπουλής και Τουράμ, μαζί με τον Μερκή. Δύο από τα βασικά του επιθετικά όπλα και κυρίως ο Παπουλής, θα λείψουν πολύ από τη γραμμή κρούσης του Απόλλωνα στα παιχνίδια που έρχονται.

Και αν, αμέσως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, η Λεμεσιανή ομάδα θα έχει ένα κάπως βατό αντίπαλο (Πάφο) στη συνέχεια έχει δύο κολλητά ντέρμπι, με ΑΕΚ

(Τσίρειο) και ΑΠΟΕΛ (ΓΣΠ). Δύο παιχνίδια-πρόκληση για τον Απόλλωνα που θα επιχειρήσει να χτυπήσει και να κάνει άλμα προς την κορυφή. Ήδη ο Πέδρο Εμανουέλ άρχισε να δουλεύει διάφορα επιθετικά πλάνα στις προπονήσεις, με στόχο να ενσωματώσει και άλλους παίχτες στην υπόθεση γκολ. Όπως φάνηκε και κόντρα στον Ερμή, οι περισσότερες επιθέσεις κατέληγαν στον Γκίε που δείχνει κάπως πίσω.

Ο προπονητής του Απόλλωνα αρχής γενομένης από το σημερινό φιλικό με την Αγία Νάπα έδωσε σαφείς εντολές και στους μέσους της ομάδας να προωθούνται και να απειλούν την αντίπαλο εστία, στηρίζοντας τις προσπάθειες του Γκιε. Πάντως, η τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα πιστεύει στον Γκιε και προσδοκά στο ανέβασμα του Αφρικανού φορ, τα γκολ του οποίου έχουν λείψει αρκετά μέχρι στιγμής στον Απόλλωνα.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι οι Παπουλής και Τουράμ, πέραν των αγώνων με Πάφο, ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ θα χάσουν ακόμη τα παιχνίδια με Άρη και Ένωση. Αμφότεροι πέτυχαν τα πέντε (4 ο Παπουλής και 1 ο Τουράμ) από τα 13 τέρματα του Απόλλωνα (στη βαθμολογία ο Απόλλωνας έχει 16 λόγω της κατακύρωσης του αγώνα με την Ανόρθωση).

Keywords
Τυχαία Θέματα