Η έκκληση της Αστυνομίας στο κοινό για το νέο θανατηφόρο

Δηλώσεις στη σκηνή του νέου θανατηφόρου έκανε ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ o οποίος περιέγραψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το νέο θανατηφόρο.

Σύμφωνα με τον κ.Μιχαήλ η Αστυνομία ενημερώθηκε λίγο πριν από τις 18.00 από το Νοσοκομείο Λεμεσού. Εκεί μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος 17χρονος όπου οι επί καθήκοντι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε παράδρομο της οδού Γρηγόρη Αυξεντίου στην Επισκοπή. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αγωνιστικό αυτοκίνητο 29χρονου συγκρούστηκε με το μοτοποδήλατο του νεαρού. «Φαίνεται ότι ο 17χρονος

δεν έφερε προστατευτικό κράνος. Άγνωστες παραμένουν οι κατευθύνσεις των οχημάτων», σημείωσε.

«Ζητείται η βοήθεια του κοινού προς οποιονδήποτε που γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την Αστυνομία. Ο νεαρός μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο. Ο ίδιος ο 29χρονος ανέφερε τα γεγονότα στην Αστυνομία και ακολούθως υπέδειξε και το που είναι το αυτοκίνητο», είπε ο κ.Μιχαήλ.

«Η Αστυνομία είναι σε θέση να γνωρίζει ότι το δυστύχημα έγινε με εμπλεκόμενο αυτοκίνητο το οποίο έχει σοβαρές μεταποιήσεις όπως και η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος νεαρός.

Θα γίνει αναπαράσταση του τροχαίου και η σκηνή θα παραμείνει αποκλεισμένη», συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα