Η «εμπαθής» μάρτυρας κατηγορίας 17, Ειρήνη Χαραλαμπίδου

«Για τη μάρτυρα κατηγορίας 17 (Ειρήνη Χαραλαμπίδου), δεν αποκομίσαμε την καλύτερη εντύπωση. Διαπιστώθηκε εμπάθεια και τάσεις εντυπωσιασμού. Αντεξεταζόμενη, διαφοροποίησε τις αρχικές της θέσεις», ανέφερε, μεταξύ άλλων, χθες το Μόνιμο Κακουργιοδικείο στη μακροσκελέστατη απόφασή του αναφορικά με την υπόθεση Ρίκκος και άλλοι.

Το Δικαστήριο δεν χαρακτήρισε, ωστόσο, ως αναξιόπιστη τη μαρτυρία της βουλευτού του ΑΚΕΛ. Η κ. Χαραλαμπίδου, σύμφωνα με το Δικαστήριο, «αρνήθηκε να αναφέρει σε ποιους δημοσιογράφους είχε δώσει την αγωγή».

Η

ίδια η βουλευτής, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, έδωσε τη δική της απάντηση, λίγη ώρα μετά την απόφαση του Δικαστηρίου, σχολιάζοντας τα όσα αναφέρθηκαν γι' αυτήν στην μακροσκελή απόφαση.

«Ναι, έχω εμπάθεια με τη διαφθορά και την πολεμώ σε "υψηλούς τόνους". Καλύτερα εμπαθής παρά απαθής», έγραψε η Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Δείτε σχετικά:

Δίκη Ρίκκου: Πώς σχολιάζουν νομικοί την απόφασηΟι «μετασεισμοί» μιας απόφασης άνευ προηγουμένουΈνοχοι όλοι οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση Ερωτοκρίτου
Keywords
Τυχαία Θέματα