Στο Προεδρικό ο Τσίπρας - Η ατζέντα της Τριμερούς (videos)

Η Λευκωσία φιλοξενεί σήμερα την πέμπτη Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου-Ελλάδας-Αιγύπτου με τη συμμετοχή του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, του Αιγύπτιου ομολόγου του Φατάχ Αλ Σίσι και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα.

Την Σύνοδο θα απασχολήσει ιδιαίτερα η συνεργασία των τριών χωρών στον τομέα της ενέργειας και της οικονομίας.

Για δεύτερη μέρα αυξημένα μέτρα σε δρόμους – Τι να προσέξετε

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης υποδέχθηκε λίγο πριν τις 09:00, στο Προεδρικό, τον Πρωθυπουργό Τσίπρα με τον οποίο παρακάθεται σε κατ ` ιδίαν συνάντηση.

Με τον Πρωθυπουργό @atsipras για την πέμπτη Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου - Ελλάδας - Αιγύπτου. pic.twitter.com/2ujbVDpbcP

— Nicos Anastasiades (@AnastasiadesCY) 21 Νοεμβρίου 2017

Στη συνέχεια θα γίνει η υποδοχή του Προέδρου Σίσι και η συνάντησή του με τον ΠτΔ. Ακολούθως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος Σίσι και ο Πρωθυπουργός Τσίπρας θα παρακαθίσουν σε διευρυμένες συνομιλίες με αντιπροσωπείες των τριών χωρών και αμέσως μετά θα υπογραφεί Πρωτόκολλο Συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο, Ελλάδα και Αίγυπτο.

Στη συνέχεια οι Πρόεδροι Αναστασιάδης και Σίσι και ο Ελληνας Πρωθυπουργός θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ. Θα ακολουθήσει γεύμα που παραθέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τιμήν του Προέδρου της Αιγύπτου και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας.

Άφιξη τώρα του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα για την σημαντική τριμερή συνάντηση Κύπρου, Ελλάδας Αιγύπτου. pic.twitter.com/BoFP8wJSqu

— Photis Photiou (@PhotisPhotiouCY) November 20, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Sigma Live