Η αποτελεσματική λειτουργία των σχολείων στο επίκεντρο ημερίδας στην Αγία Νάπα

Θέματα που αφορούν την αποτελεσματική λειτουργία και βελτίωση των σχολικών μονάδων, συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια ημερίδας του Δικτύου Διευθυντών/Διευθυντριών Δημοτικών Σχολείων Λάρνακας-Αμμοχώστου, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αγίας Νάπας «Γιώργος Σεφέρης».

Σε ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «15 Διευθυντές Δημοτικών Σχολείων της Επαρχίας Λάρνακας/Αμμοχώστου συμμετείχαν στην

ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Δικτύου Δημοτικών Σχολείων της Επαρχίας Λάρνακας/Αμμοχώστου υπό την καθοδήγηση της Ελενης Παπανικόλα, Επιθεωρήτριας  Δημοτικής Εκπαίδευσης».

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας «συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αποτελεσματική λειτουργία και βελτίωση των σχολικών μονάδων. Στην ημερίδα παρέστη και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου.

Από πλευράς της η κα. Παπανικόλα ανέφερε ότι «μέσα από μια διαδικασία κριτικού αναστοχασμού, συζητήθηκαν εκτενώς θέματα που αφορούν στη λειτουργία και τη βελτίωση των σχολικών μας μονάδων και αναδείχθηκαν βέλτιστες πρακτικές».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα