Η απίστευτη εξαφάνιση του κ.Ανδρέα – 3 μήνες άφαντος – Τι δηλώνει η Αστ/μια

Μια απίστευτη ιστορία εξαφάνισης βιώνει τους τελευταίους 3 μήνες η οικογένεια του κ.Ανδρέα Αγαθαγγέλου. Ο κ.Αγαθαγγέλου χάθηκε πριν από περίπου 3 μήνες και από τότε παραμένει άφαντος με την οικογένειά του και τις Αρχές να ψάχνουν καθημερινά διάφορες περιοχές της Λάρνακας για τον εντοπισμό του.

Στο SigmaLive μίλησε ο Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ο οποίος ανέφερε ότι καθημερινά υπάρχει επιχειρησιακό σχέδιο με βάση και το νέο πρωτόκολλο για ελλείποντα πρόσωπα.

Συμπλήρωσε πως

έρευνες διεξήχθησαν από μέλη της Δύναμης τόσο χθες Σάββατο όσο και την Παρασκευή ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας υπογράμμισε είναι καθημερινές. Στις αρχικές έρευνες συμμετείχαν και εναέρια μέσα της Αστυνομίας καθώς επίσης και η Πολιτική Άμυνα και άλλες υπηρεσίες της Δύναμης με συνδρομή και ανιχνευτικών σκυλιών.

Η κόρη του κ.Ανδρέα, σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό έγραψε,

«Σχεδόν 3 μήνες από την εξαφάνιση του πατέρα μου Ανδρέα Αγαθαγγέλου και όλες οι προσπάθειες από υπηρεσίες, εθελοντές και μέλη της οικογένειας παραμένουν άκαρπες!! Χωρίς να παραιτούμαστε και σε ακόμα μια προσπάθεια εντοπισμού του πατέρα μου, η Αστυνομία Λάρνακας μαζί με την εθελοντική ομάδα του ΕΤΕΑ, έχει οριστεί η ημερομηνία 3 Οκτωβρίου ημέρα Πέμπτη ώρα 6:00 το πρωί όπως γίνει μια οργανωμένη έρευνα με την ελπίδα κάποιου αποτελέσματος!

Το ΕΤΕΑ επίσης έχει αποφασίσει όπως διενεργήσει και ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 Σεπτεμβρίου ακόμα μια έρευνα εντοπισμού του πατέρα μου ως συμπαράσταση προς την οικογένεια μας και κοινωνικής προσφοράς! ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΗΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ!! Ο Ανδρέας Αγαθαγγέλου είναι ο πατέρας μου όμως ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ, Ο ΠΑΠΠΟΥΣ, Ο ΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΘΕΝΟΣ!!! Κανείς δεν γνωρίζει η ζωή τι του επιφυλάσσει....

Σε όλους εσάς, ακόμα μια φορά, παίρνω το θάρρος να ΣΑΣ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ όσοι θέλετε και μπορείτε να μας βοηθήσετε στην έρευνα προσφέροντας από τον χρόνο σας θα ήταν ευχής εργον για εμάς!! ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ!!! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς!! Παπά μου....... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!!!!....».

Keywords
Τυχαία Θέματα