Η απάντηση του Αγουέρο για το μέλλον του

Η φετινή σεζόν είναι μακράν η χειρότερη για τον Σέρχιο Αγουέρο από τότε που πρωτοφόρεσε την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι και έφτασε στο σημείο να είναι ο 4ος σκόρερ στην ιστορία της Premier League.

Από την μία οι συνεχείς τραυματισμοί που δεν λένε να τον αφήσουν σε ησυχία και από την άλλη το γεγονός ότι προσβλήθηκε από κορωνοϊό, τον έβγαλαν εντελώς εκτός ρυθμού, με αποτέλεσμα να μετρά μόλις 7 παρουσίες σε αγώνες Premier League

την φετινή σεζόν χωρίς να έχει σκοράρει και 12 συνολικα σε όλες τις διοργανώσεις (2 γκολ).

Κατά πολλούς, μάλιστα, δύσκολα θα συνεχίσει και την νέα σεζόν από την στιγμή που οι "πολίτες" ψάχνουν για τον διάδοχό του, στοχεύοντας σε ένα βαρύ όνομα για την γραμμή κρούσης όπως ο Χάαλαντ. Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, εξάλλου, φέρουν την Μπαρσελόνα στο κυνήγι του Αγουέρο.

Ο τελευταίος, κατά την διάρκεια παρουσίας του στo Τwitch (πλατφόρμα κοινωνδικής δικτύωσης) δέχτηκε βομβαρδισμό ερωτήσεων από φιλάθλους αναφορικά με το μέλλον του, με τον ίδιο να απαντά:

"Ολοι γράφουν Μπαρσελόνα, Μπαρσελόνα, Μπαρσελόνα. Ας κρατηθούμε λίγο και να περιμένουμε το τέλος της φετινής σεζόν. Ακόμα είμαι στην Σίτι".

Keywords
Τυχαία Θέματα