Η απάντηση Νίκολας στις δηλώσεις Κ.Τριανταφυλλίδη στο ΣΙΓΜΑ

Απάντηση στα όσα ανέφερε ο νομικός Κρις Τριανταφυλλίδης στο ΣΙΓΜΑ και τις Τομές στα Γεγονότα δίδει μέσω του SigmaLive ο Πάμπος Νίκολας, η υπόθεση του οποίου αναφέρθηκε τόσο στην γραπτή δήλωση του Ανωτάτου όσο και στον ευρύτερο διάλογο που γίνεται τα τελευταία 24ωρα στον απόηχο των καταγγελιών Νίκου Κληρίδη για «οικογενειακοκρατία» στον χώρο της Δικαιοσύνης.

Ο κ.Νίκολας μέσω του SigmaLive

διερωτήθηκε «αν όλοι οι Δικαστές είναι έντιμοι τότε γιατί το ΕΔΑΔ τον δικαίωσε και εξέδωσε την σχετική απόφαση κατά της Δημοκρατίας», ενώ παράλληλα πρόσθεσε ότι ο κ.Τριανταφυλλίδης «υπονοεί ότι οι Δικαστές του ΕΔΑΔ έκαναν λάθος στην υπόθεσή του».

Ο κ.Νίκολας τοποθετήθηκε και για τις δηλώσεις του ιδίου του Προέδρου της Δημοκρατίας για το θέμα ο οποίος με την στάση του είπε ο κ.Νίκολας επιβεβαιώνει τις αναφορές ότι «νίπτει τας χείρας» του, αφού είναι αυτός που επικυρώνει τους διορισμούς των Δικαστών και «είναι μέρος του προβλήματος» σύμφωνα με τον κ.Νίκολας.

«Ο Νίκος Κληρίδης προστατεύει τον αδελφό του αλλά είχε τα κότσια να τα πει δημόσια και να τα καταγγείλει», πρόσθεσε ο κ.Νίκολας.

Keywords
Τυχαία Θέματα