Η αντεπίθεση… η γκέλα και το χατ-τρικ

Ανοίγει σε λίγες ώρες η 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος cyta με το ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΚ να ξεχωρίζει των επτά αναμετρήσεων. Ένα ντέρμπι το οποίο μπορεί να ξεκαθαρίσει αρκετά πράγματα όσο αφορά στην προσπάθεια που θα κάνουν οι δυο ομάδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και τίποτα.

Βέβαια υπάρχουν και παιχνίδια όπως το Ερμής - Νέα Σαλαμίνα το οποίο έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον,

αφού οι δυο ομάδες θα παλέψουν για την σωτηρία τους. Αν και βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση έναντι Ολυμπιακού και Άρη εντούτοις η ομάδα που δεν θα κερδίσει από το ζευγάρι αυτό ενδέχεται να έχει πρόβλημα στην συνέχεια.

Στους αγώνες της αντίστοιχης αγωνιστικής του πρώτου γύρου μπορούμε να ξεχωρίσουμε την απώλεια της Ομόνοιας στο Τσίρειο κόντρα στον Άρη. Αν και οι πράσινοι προηγήθηκαν με 0-1 ο Άρης με δυο γκολ του Φράνγκου γύρισε τον αγώνα σε 2-1 αλλά οι πράσινοι κατάφεραν και πήραν την ισοπαλία με γκολ του Μαργκάσα.

Άλλο στοιχείο που μπορούμε να ξεχωρίσουμε ήταν το δυναμικό came back του Καμαρά της Ανόρθωσης ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στον Ολυμπιακό. Όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη αφού μετά τον Ολυμπιακό πέτυχε άλλα τρια γκολ.

Από την 11η αγωνιστική ξεχωρίζει και το σερί που άρχισε ο ΑΠΟΕΛ προς την κορυφή. Από τον αγώνα με την Πάφο οι γαλαζοκίτρινοι έκτισαν έναν εντυπωσιακό σερί στην συνέχεια μέχρι τον αγώνα με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ. Μετρούσαν 12 νίκες και μια ισοπαλία πριν από την βαρία ήττα από τον Απόλλωνα.

Τι έγινε στην 11η αγωνιστική:

Ανόρθωση-Ολυμπιακός 5-1

Δόξα-Εθνικός Άχνας 4-2

Άρης-Ομόνοια 2-2

Νέα Σαλαμίνα-Ερμής 1-1

ΑΠΟΕΛ-Πάφος 4-0

ΑΕΛ-Αλκή 3-0

ΑΕΚ-Απόλλωνας 1-1

Keywords
Τυχαία Θέματα