LIVE: Η ανατροπή που έφερε ο Τζιωνής διαφοροποιεί το πλαίσιο

Ενώπιον Κακουργιοδικείου οδηγούνται σήμερα εκ νέου οι 4 κατηγορούμενοι για το διπλό φονικό του Στροβόλου.

Σ’ εξέλιξη ενώπιον Κακουργιοδικείου βρίσκεται η διαδικασία δίκης εντός δίκης η οποία σήμερα θα τεθεί ουσιαστικά σε νέο πλαίσιο όπως ανέφερε το Δικαστήριο.

Η Εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Πολίνα Ευθυβούλου την περασμένη Παρασκευή, χρειάστηκε λίγο περισσότερο από 40 λεπτά για να καταρρίψει όλους τους μύθους του Λοΐζου Τζιωνή. Με μια βροχή ερωτημάτων που αφορούσαν την παραλαβή του από τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου, αλλά και τη μεταφορά και την παραμονή του στο ΤΑΕ

Λευκωσίας όπου έδωσε καταθέσεις και αναγνωρίστηκε από τον ανήλικο γιο του ζεύγους, ο Τζιωνής αναγκάστηκε να πει ενώπιον Δικαστηρίου ότι «τα ψέματά του ήταν αυτά που του ασκούσαν την πίεση και όχι οι ανακριτές».

Παραδέχθηκε, επίσης, ότι παρά τους ισχυρισμούς ότι δεν έφαγε πρωινό πριν την αναχώρησή του από τον σταθμό Αγίου Δομετίου, ο φρούραρχος του σταθμού τού παρέδωσε πλούσιο πρωινό. Ο Τζιωνής επεσήμανε ότι ο ανακριτής Θεμιστοκλέους ήταν ουσιαστικά ο πιο «κακός» από τους τρεις, ενώ πιο φιλικός προς το πρόσωπό του ήταν ο ανακριτής Σάββας Σιαμμούτης.

Το SigmaLive θα καταγράφει και σήμερα λεπτό προς λεπτό την διαδικασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα