Η ανατροπή, η νοοτροπία και τα ντέρμπι αντοχών…

Η νίκη ήταν κάτι παραπάνω από αναγκαία για την Ομόνοια κόντρα στην Δόξα και έστω με δύσκολο τρόπο οι «πράσινοι» πήραν το ζητούμενο.

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το καλημέρα του αγώνα και κινδύνευσαν να δεχτούν και δεύτερο γκολ (δοκάρι Ζατλ) οι ποδοσφαιριστές του Χριστοδούλου έδειξαν αντίδραση. Με ισάριθμα γκολ του Σοάρες από στατικές φάσεις γύρισαν το αποτέλεσμα από το πρώτο ημίχρονο και πανηγύρισαν την επιστροφή τους στις νίκες.

Βέβαια, μια νίκη δεν σημαίνει

τίποτα. Η Ομόνοια είναι στους 19 βαθμούς και έχει πολύ δρόμο για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Θα χρειαστεί ο Πάμπος Χριστοδούλου να βελτιώσει σε πολλούς τομείς την ομάδα του, τόσο σε επιμέρους αγωνιστικά ζητήματα όσο και σε θέματα νοοτροπίας. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην συνέντευξη Τύπου για την οπισθοχώρηση των παικτών του μετά το προβάδισμα που πήραν, κάτι που δεν του άρεσε.

Αγωνιστικά η Ομόνοια διαθέτει το υλικό για καλύτερες εμφανίσεις και ειδικά η αμυντική λειτουργία χρήζει βελτίωσης. Τα 18 γκολ που δέχτηκε σε 12 αγώνες και η αντίδραση των ποδοσφαιριστών σε ορισμένες φάσεις των αγώνων είναι ενδεικτικές.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Χριστοδούλου κέρδισε πέραν από τους βαθμούς και ηρεμία. Ακολουθούν όμως δύο συνεχόμενα δύσκολα ντέρμπι με ΑΕΚ εκτός και Απόλλωνα εντός και είναι εδώ που θα φανούν οι αντοχές της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα