Η ανάρτηση του νέου Αρχηγού και το μήνυμα στους συναδέλφους του

Ανάρτηση για να ευχαριστήσει για τις ευχές με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του έκανε ο νέος Αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα στους συναδέλφους του.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση:

«Αγαπητοί φίλες, φίλοι, συγγενείς, γνωστοί και άγνωστοι συμπολίτες.

Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για τις θερμές σας ευχές με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μου ως Αρχηγός Αστυνομίας.

Λυπάμαι που μου είναι αδύνατο να απαντήσω στον καθένα

ξεχωριστά και ζητώ την κατανόησή σας.

Εκείνο που θέλω να σας διαβεβαιώσω είναι ότι η αγάπη και η εκτίμησή σας, αυξάνει το βάρος της ευθύνης και την υποχρέωσή μου να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας.

Γι αυτό υπόσχομαι ότι θα εξαντλήσω όλες μου τις δυνάμεις για την αύξηση του αισθήματος ασφάλειας και ισονομίας, αμεροληψίας και δικαιοσύνης στον καθένα, ανεξαρτήτως φύλου, θρησκείας και καταγωγής.

Στους συναδέλφους μου δε και συνεργάτες θέλω να στείλω το μήνυμα ότι όλοι μαζί έχομε υποχρέωση και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε το χαμένο κύρος και την εμπιστοσύνη του Πολίτη που δικαιολογημένα ανησυχεί...».

Να σημειωθεί ότι αναλαμβάνει καθήκοντα και επίσημα από σήμερα ο Νέος Υπαρχηγός της Αστυνομίας, Στυλιανός Παπαθεοδώρου, στον απόηχο της πρωτοφανούς υπόθεσης δολοφονιών, που συγκλονίζει εδώ και σχεδόν ένα μήνα την κοινωνία του τόπου.

Η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Υπαρχηγού Αστυνομίας θα πραγματοποιηθεί στις 8:30 το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Στυλιανός Παπαθεοδώρου μέχρι σήμερα εκτελούσε καθήκοντα Βοηθού Αρχηγού Επιχειρήσεων.

Υπενθυμίζεται πως μετά την παύση του Ζαχαρία Χρυσοστόμου από τη θέση του Αρχηγού της Αστυνομίας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Κύπρος Μιχαηλίδης είναι ο διάδοχος του.

Εξάλλου εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ενεργοποιηθεί και επίσημα η παραίτηση του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Ιωνά Νκολάου.

Η σεναριολογία για το όνομα που θα τον αντικαταστήσει συνεχίζεται, ενώ λίαν συντόμως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναμένεται να καταλήξει στην τελική επιλογή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα