Η "κατάρα" των Κένεντι ξαναχτύπησε: Νεκρή η 22χρονη εγγονή του

Νεκρή από υπερβολική δόση βρέθηκε στο σπίτι της στο Hyannis Port της Μασαχουσέτης η εγγονή του εμβληματικού Αμερικανού πολιτικού Ρόμπερτ Κένεντι, όπως μετέδωσε την Πέμπτη η εφημερίδα New York Times.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του αμερικανικού ΜΜΕ, το θύμα αναγνωρίστηκε ως η Σέρσι Κένεντι Χιλ, ετών 22. Ήταν η κόρη της Κόρτνι Κένεντι Χιλ και βρέθηκε νεκρή

στο οίκημα που ζει η γιαγιά της, Έθελ Κένεντι. Οι διασώστες κλήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, όπως μετέδωσαν οι New York Times.

Εντωμεταξύ, οι τοπικές αρχές εξέδωσαν ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας ένα θάνατο στη συγκεκριμένη ιδιοκτησία, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν την ταυτότητα του θανόντος.

Όπως μεταδίδει το sputnik.com, σύμφωνα με πληροφορίες, η Σέρσι υπέφερε από κατάθλιψη, όπως ανέφερε η εφημερίδα New York Times.

«Οι καρδιές μας έχουν σπάσει από την απώλεια της αγαπημένης μας Σέρσι[…] Η ζωή της ήταν γεμάτη ελπίδα, υποσχέσεις και αγάπη», δήλωσε η οικογένεια Κένεντι σε ανακοίνωσή της που δόθηκε στους Times.

Η οικία των Κένεντι στο Cape Cod της Μασαχουσέτης ήταν η θερινή κατοικία της διάσημης πολιτικής οικογένειας του 20ου αιώνα. Αποτέλεσε, εξάλλου, το κέντρο επιχειρήσεων, μεταξύ άλλων, για την προεδρική εκστρατεία του Τζον Κένεντι το 1960 και στη συνέχεια αποτέλεσε το θερινό Λευκό Οίκο του προέδρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα