Η "δίψα" που έλειπε από την Ανόρθωση

Η πρώτη ήττα της σεζόν για την Ανόρθωση ήρθε κόντρα στον Απόλλωνα (2-0) στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι στο Τσίρειο.Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια εμφανίστηκε αγνώριστη,χωρίς πολλές ευκαιρίες στην επίθεση ενώ αμυντικά στο δεύτερο ημίχρονο έμπαζε.

Σίγουρα ήταν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της ομάδας με τον Γεωργιανό τεχνικό στον πάγκο που συνοδέυτηκε μάλιστα με την ήττα.Περισσότερο πρέπει να προβληματίσει η κακή εμφάνιση των παικτών παρά η ήττα αυτή καθ'αυτή.

Η Ανόρθωση συνήθως

μπαίνει δυνατά στους αγώνες της και προσπαθεί να βάλει πίεση από νωρίς αλλά δεν το έκανε και έχασε ουσιαστικά ένα ημίχρονο.Στην επανάληψη ναι μεν έφτιαξε ορισμένες ευκαιρίες με αποκορύφωμα τη φάση με τον Ντουρίς στο 80΄όπου θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα,αλλά ο αντίπαλος της ήταν καλύτερος και έδειξε να το θέλει πιο πολύ.

Μοιάζει σαν να εφησυχάστηκαν οι παίκτες της από τις προηγούμενες νίκες και να επαναπαύτηκαν,καθώς ο Απόλλωνας φάνηκε πιο "διψασμένος" για τη νίκη,ενώ από την Ανόρθωση έδειξε να λείπει αυτή η "δίψα" για να πάρει το διπλό.

Αν έπαιρνε το διπλό από το Τσίρειο θα έβαζε γερές βάσεις για τη συνέχεια,αφού θα ξεπερνούσε ακόμα ένα δύσκολο εμπόδιο και θα έδειχνε σε όλους πως φέτος είναι αλλιώς.Δεν έγινε και ήρθε η πρώτη ήττα που μάλιστα αν συνδυαστεί με νίκη της Ομόνοιας σήμερα (19:00) θα τη ρίξει από την κορυφή μετά από καιρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα