Η Αμμόχωστος βάζει τα γιορτινά της

Όλα είναι έτοιμα για την διοργάνωση των Διεθνών Αγώνων Τοξοβολίας με την ονομασία APHRODITE MEDITERRANEAN CUP.

Όλα είναι έτοιμα για την διοργάνωση των Διεθνών Αγώνων Τοξοβολίας για πρώτη φορά στην Επαρχία Αμμοχώστου με την συμμετοχή 7 χωρών και 150 αθλητών, προπονητών, εθελοντών και παραγόντων.

Οι αγώνες που φέρουν την ονομασία APHRODITE

MEDITERRANEAN CUP διοργανώνονται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας και θα διεξαχθούν σε δύο περιοχές της Ελεύθερης Αμμοχώστου από τις 2 μέχρι τις 4 Νοεμβρίου.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ανδρέας Θεοφυλάκτου δήλωσε ότι «η τελετή έναρξης και το βασικό στάδιο των προπονήσεων και των αγωνιστικών δραστηριοτήτων θα πραγματοποιηθούν στο Φρέναρος από τις 2 μέχρι τις 4 Νοεμβρίου. Η τελετή λήξης και οι τελικοί όλων των κατηγοριών θα γίνουν στο λιμανάκι της Αγίας Νάπας στις 4 Νοεμβρίου από τις 14.30 μέχρι και τις 18.00».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Θάλασσα του Δήμου Αγίας Νάπας σεμινάριο τοξοβολίας, ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί μεγάλη εκδρομή γνωριμίας της Αμμοχώστου. Οι χώρες που θα παρελάσουν είναι: Κύπρος, Ελλάδα, Μάλτα, Λίβανος, Ρωσία, Ολλανδία, Σκωτία.

Το Διεθνές αυτό τουρνουά διοργανώνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας, συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Αγίας Νάπας και από την Κοινότητα Φρενάρου και τελεί υπό την Αιγίδα του ΚΟΑ. Μέγα Χορηγοί: ΟΠΑΠ, Μύλοι Χαζηγιώρκη και υποστηρικτές: Νερά Βίκος, Ξενοδοχείο Sun Garden, ξενοδοχείο Blue Harboor, Καφές Poka

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους εθελοντές του Σωματείου και της Κοινότητας Φρενάρου και στον Δήμαρχο Αγίας Νάπας, Γιάννη Καρούσο που αγκάλιασε το όλο γεγονός.

Keywords
Τυχαία Θέματα