«Η αγάπη μου για την Τσέλσι μ΄ έκανε να επιστρέψω»

Στον... έβδομο ουρανό βρίσκεται ο Νταβίν Λουίζ, μετά την επιστροφή του στην Τσέλσι από την Παρί Σεν Ζερμέν στην τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Ο 29χρονος, ο οποίος έφυγε από το «Στάμφορντ Μπριτζ» για το Παρίσι πριν από δύο χρόνια, επέστρεψε στους «μπλε» με ποσό που σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ξεπέρασε τις 34 εκ. λίρες. Κατάκτησε το Champions League, το Europa League

στα τρία χρόνια που βρέθηκε στο Λονδίνο μετά τη μεταγραφή του από τη Μπενφίκα το 2011.

«Είναι φανταστικό που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία, να παίξω για δεύτερη φορά για το σύλλογο. Αγαπώ την Τσέλσι, γι΄ αυτό επέστρεψα», τόνισε ο διεθνής Βραζιλιάνος αμυντικός στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και συνέχισε: «Θα πρόκειται για μία φανταστική ευκαιρία να δείξω και πάλι στους οπαδούς πόσο πολύ αγαπώ το σύλλογο. Ανυπομονώ πότε θα φορέσω ξανά την φανέλα και να παίξω στο "Στάμφορντ Μπριτζ"».

Ο άνθρωπος που με την Παρί Σεν Ζερμέν πανηγύρισε δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα Γαλλίας, επισήμανε ότι θέλει να δώσει μάχη για περισσότερα τρόπαια με την Τσέλσι. «Και βέβαια θέλω να κερδίσω την Premier League και βέβαια θέλω να κατακτήσω όλους τους τίτλους ξανά».

Keywords
Τυχαία Θέματα