Η Αυστραλία ανακοίνωσε τον νέο προπονητή της Τσέλσι!

Μάλλον κάτι περισσότερο θα ξέρουν οι άνθρωποι στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αυστραλίας, καθώς από τον επίσημο λογαριασμό στο twitter, ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα τον νέο προπονητή της Τσέλσι.

Μετά την απομάκρυνση του Ζοζέ Μουρίνιο από την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, όλοι περιμένουν για τον αντικαταστάτη του, μόνιμο ή υπηρεσιακό. Φαίνεται οι Αυστραλοί ξέρουν ποιος θα είναι και μάλιστα τον "ανακοίνωσαν".

Ο νέος προπονητής, λοιπόν, της Τσέλσι, σύμφωνα με τους Αυστραλούς,

θα είναι ο πρώην προπονητής των "socceroos", Γκους Χίντινκ. Ο Ολλανδός προπονητής υπήρξε και στο παρελθόν υπηρεσιακός προπονητής της Τσέλσι, το 2009, μετά την απομάκρυνση του Λουίς Φελίπε Σκολάρι.

Την τελευταία μέρα του ως προπονητής της Τσέλσι κατέκτησε το FA Cup και παρά την διαρκώς αυξανόμενη δημοτικότητά του, ο ίδιος επέλεξε να αφοσιωθεί στην εθνική Ρωσίας, πόστο που διατηρούσε παράλληλα με αυτό της Τσέλσι.

Αυτό είναι το επίσημο tweet της Αυστραλίας το οποίο αρκετές ώρες μετά τη δημοσίευσή του οι άνθρωποι των "socceroos" αποφάσισαν να το κατεβάσουν, καθώς δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Τσέλσι.

Βέβαια το άρθρο στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας παραμένει όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ. Κάτι που ίσως αλλάξει από ώρα σε ώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα