Η Wargaming θυμάται τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ως ένδειξη προσήλωσης στις προσπάθειες για διατήρηση της ιστορικής μνήμης, η Wargaming χορήγησε την επανασύνδεση των ηθοποιών που πρωταγωνίστησαν στη δραματική παραγωγή ιστορικών γεγονότων του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου «Band of Brothers».

Ως χορηγός, η Wargaming συνόδευσε τους πρωταγωνιστές κατά την επίσκεψή τους στα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία και μουσεία της Νορμανδίας, με αφορμή τον επίσημο εορτασμό της 70ης επετείου από το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία

συμβάλλει στην ενίσχυση του Ιδρύματος Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που στόχο έχει να διατηρεί ζωντανές τις ιστορίες μιας σημαντικής γενιάς, μέσω της παραγωγής ταινιών ντοκιμαντέρ και πολλών άλλων έργων που σχετίζονται με την εν λόγω περίοδο.

Η συνεργασία της Wargaming με το Ίδρυμα Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου αποτελεί μία από τις πολλές συνέργειες που προωθούνται από την εταιρεία με σκοπό την κοινωνική ευαισθητοποίηση και διατήρηση της ιστορικής μνήμης. Άλλες δράσεις της περιλαμβάνουν χορηγίες στο μουσείο USS Iowa στο Λος Άντζελες, την ανάκτηση της ζώνης Dornier 17 στο Μουσείο RAF στο Κόσφορντ και το Κέντρο Εκπαίδευσης Wargaming στο Μουσείο Bovington Tank στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Wargaming παραμένει πιστά αφοσιωμένη και προσπαθεί, με τα μέσα που διαθέτει, να διαφυλάξει την ιστορία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Συνεργάζεται με αρχαιολόγους, ιστορικούς, επιμελητές μουσείων, εμπειρογνώμονες και άλλους επαγγελματίες για τη συντήρηση και προβολή ιστορικών πολεμικών οχημάτων, καθώς αυτά αποτελούν κεντρικά στοιχεία στα διαδικτυακά παιχνίδια που δημιουργεί η εταιρεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα