Η ScanNGet επιστρέφει χρήματα για αγορές από οποιοδήποτε κατάστημα

Μια νέα εποχή ξεκίνησε για τους Κύπριους καταναλωτές δίνοντας τους την ευκαιρία να τους επιστραφούν χρήματα από τις αγορές που κάνουν από οποιαδήποτε υπεραγορά ή κατάστημα, περίπτερο ή φούρνο και άλλα σημεία πώλησης προϊόντων. Αυτή η δυνατότητα παρέχεται μέσω της δωρεάν, απολύτως ασφαλούς και αξιόπιστης εφαρμογής ScanNGet.

Η εφαρμογή ScanNGet είναι μια πρωτοποριακή ιδέα, η οποία στηρίζεται στην παραδοσιακή και επιτυχημένη μέθοδο των προσφορών

σε διάφορα προϊόντα. Η διαφορά είναι ότι οι καταναλωτές αντί έκπτωσης, λαμβάνουν πίσω χρήματα και κατά κανόνα υψηλότερα ποσά από τις εκπτώσεις. Ένα προϊόν μπορεί να είναι σε παράλληλη προσφορά (ειδική τιμή, περισσότερο (π.χ. 25%) δωρεάν προϊόν, ένα συν ένα δωρεάν κλπ) και την ίδια στιγμή να προωθείται στην εφαρμογή ScanNGet και ο καταναλωτής να λαμβάνει λεφτά πίσω με την αγορά του προϊόντος.

Αν για παράδειγμα αγοράσεις ένα καθαριστικό σπιτιού ή τρόφιμα, τα οποία βρίσκονται στον κατάλογο του ScanNGet, φωτογραφίζεις ολόκληρη την απόδειξη και την στέλνεις με το κινητό σου στην εφαρμογή και στο τέλος κάθε μήνα κατατίθενται στον λογαριασμό σου τα ποσά που δικαιούσαι, ανάλογα με τις αγορές σου.

Πολύ σύντομα, θα δοθεί η επιλογή, αν κάποιος δεν επιθυμεί να λάβει πίσω τα ποσά που δικαιούται, με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να τα διοχετεύσει για κοινωφελείς σκοπούς, σε ιδρύματα και συνδέσμους που λειτουργούν νόμιμα, όπως πχ. Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου (Αροδαφνουσα), Hope For Children κλπ. Αυτή η επιλογή θα είναι σύντομα μαζί σας στις αρχές του καινούργιου χρόνου.

Επαναλαμβάνουμε ότι οι καταναλωτές δεν είναι υποχρεωμένοι να αγοράζουν από συγκεκριμένες υπεραγορές, αλλά μπορούν να αγοράζουν από όλες τις υπεραγορές καταστήματα, φούρνους, περίπτερα και άλλα σημεία πώλησης των  προϊόντων τα οποία βρίσκονται στον κατάλογο του ScanNGet και μάλιστα με κατά κανόνα μεγαλύτερη έκπτωση.

Το όφελος τελικά από την εφαρμογή είναι ότι ο καταναλωτής κάθε τέλος του μήνα έχει ένα επιπρόσθετο  ποσό-εισόδημα στον λογαριασμό του, για αγορές που έτσι και αλλιώς θα κάνει από υπεραγορές και καταστήματα.

Παράκληση προς τους αγοραστές οι φωτογραφίες να είναι καθαρές, να είναι ευδιάκριτα τα προϊόντα που αναγράφονται, καθώς και το κατάστημα στο οποίο έγιναν οι αγορές, γιατί αυτό θα μας βοηθήσει στην διεκπεραίωση της διαδικασίας επιστροφής χρημάτων.Τονίζεται ότι το σύστημα επεξεργασίας είναι απολύτως ασφαλές και όλες οι διαδικασίες γίνονται μέσω τραπεζικών λογαριασμών, για απόλυτη ασφάλεια.

Αξιοποιώντας την πληροφόρηση που παρέχει η εφαρμογή ScanNGet, οι χρήστες, έχουν τη δυνατότητα δημιουργίας λίστας ψωνίσματος, αφού δουν και συγκρίνουν τις εκπτώσεις προϊόντων με τις υπέρτερες μειώσεις των ίδιων προϊόντων στην λίστα της εφαρμογής και να γνωρίζουν επακριβώς το όφελός τους σε χρήματα.

Μια δοκιμή της εφαρμογής ScanNGet αποτελεί ίσως τον καλύτερο τρόπο για να επιβεβαιώσετε οι ίδιοι τα οφέλη σας.

Η εφαρμογή προσφέρεται εντελώς δωρεάν στα κινητά τηλέφωνα από AppStore και Playstore.

AppStore: https://apps.apple.com/cy/app/scannget/id1459962647

PlayStore: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.scannget

Για επικοινωνία ή άλλες διευκρινήσεις: [email protected]
Facebook: Scan N Get
Instagram: Scann_Get

Keywords
Τυχαία Θέματα
ScanNGet,