Η Revolut για πρώτη φορά στα Ελληνικά έρχεται με φόρα στην Κύπρο!

Η Revolut «επενδύει» στην Κύπρο για πρώτη φορά με την εφαρμογή μεταφρασμένη στην γλώσσα μας


Στην Κύπρο πλέον η κάρτα Revolut. Οι Κύπριοι χρήστες μπορούν πλέον ν’ ανοίξουν ένα τρεχούμενο λογαριασμό εντελώς δωρεάν μέσα από την εφαρμογή και να κρατήσουν μέχρι και 25 νομίσματα.

Με την Revolut οι χρήστες μπορούν να ξοδεύουν και να μεταφέρουν χρήματα οπουδήποτε

στον κόσμο χωρίς προμήθεια στη μετατροπή συναλλάγματος.

Για να γιορτάσει τις νέες αυτές εξελίξεις, η Revolut προσφέρει δωρεάν ανέπαφες κάρτες Visa για όλους όσους θέλουν να απολαύσουν τα προνόμια που φέρνει. Η προσφορά ισχύει έως 30 Σεπτεμβρίου για νέους χρήστες μόνο.

Οι Κύπριοι καταναλωτές μπορούν τώρα να ανοίξουν ένα τρεχούμενο λογαριασμό σε δύο λεπτά μέσα από την δωρεάν εφαρμογή της Revolut που για πρώτη φορά είναι μεταφρασμένη στην τοπική γλώσσα της χώρας μας. Έτσι γίνεται ακόμα πιο προσιτή στους Κύπριους καταναλωτές μιας και η μετάφραση στοχεύει στην περαιτέρω διείσδυση στη χώρα προσελκύοντας νέους χρήστες που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα Αγγλικά.

Η FinTech με έδρα το Λονδίνο έχει ως στόχο να γίνει ο καθημερινός τρεχούμενος λογαριασμός για τους Έλληνες και με την κίνηση αυτή δείχνει ότι η Ελλάδα είναι στον στόχο της εταιρείας που πλέον αριθμεί περισσότερους από 2,500,000 πελάτες σε όλη την Ευρώπη. Μετά το εξαιρετικά επιτυχημένο λανσάρισμα του νέου exclusive προϊόντος Revolut Metal, που “ξεπούλησε” 10,000 μεταλλικές κάρτες μέσα στις πρώτες 3 ώρες κυκλοφορίας, η Revolut συνεχίζει ακάθεκτη τον εμπλουτισμό της εφαρμογής με επιπλέον χαρακτηριστικά που αλλάζουν τον τρόπο που ερχόμαστε σε επαφή με τα οικονομικά μας.

Ο Nikolay Storonsky, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Revolut δήλωσε:

"Οι μεγάλες Κυπριακές τράπεζες έχουν επωφεληθεί από τους πελάτες τους για χρόνια με ατελείωτες τραπεζικές αμοιβές και ανεπαρκή τεχνολογία. Η Revolut είναι εδώ για να τερματίσει το πάρτι για τους τραπεζίτες και να προσφέρει στην Κύπρο μια καθημερινή, καινοτόμο τραπεζική εναλλακτική λύση.

Εκτός από την αναδιαμόρφωση των παραδοσιακών χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, έχουμε θέσει την τεχνολογία στην καρδιά των υπηρεσιών μας, με άμεσες ειδοποιήσεις συναλλαγών, βελτιωμένες αναλύσεις, κατηγοριοποίηση αγορών, εργαλεία προϋπολογισμού και ισχυρά μέτρα ασφαλείας, όπως η δυνατότητα μπλοκαρίσματος της κάρτας σας και ενεργοποίησης της ασφάλειας βάσει τοποθεσίας (location-based security).”

Η γρηγορότερα αναπτυσσόμενη Fintech στην Ευρώπη είναι σίγουρη ότι μπορεί να γίνει ένα οικονομικό κόμβο για τη διαχείριση ολόκληρης της οικονομικής ζωής σας, με υπηρεσίες όπως άμεσες χρεώσεις, εξοικονόμηση χρημάτων, ταξιδιωτική ασφάλιση με geolocation και αποκλειστική έκθεση σε κρυπτονομίσματα.

Από την έναρξη λειτουργίας της τον Ιούλιο του 2015, η καινοτόμος Fintech έχει προσελκύσει πάνω από 2.500.000 χρήστες και έχει επεξεργαστεί πάνω από $22 δις σε συναλλαγές μέχρι σήμερα. Η Revolut ήδη διαθέτει πάνω από 15.000 Κύπριους πελάτες και στοχεύει τους 50.000 χρήστες μέχρι το τέλος του έτους.

Ο Δημήτρης Λιτσικάκης που ήδη εκτελεί χρέη Country Manager στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα, και μαζί με την ομάδα marketing της Revolut έχουν στόχο την έναρξη μιας τραπεζικής επανάστασης σε όλες τις χώρες της Μεσογείου!

Όπως δήλωσε ο κ. Λιτσικάκης: “Η Κύπρος έχει μακρά εμπειρία στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και είναι γνωστή για την εξωστρέφεια της σαν χώρα, στοιχεία που ώθησαν την Revolut να επενδύσει στη χώρα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως η πρώτη co-brand κάρτα μας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο έγινε σε συνεργασία με την PrimeTel, δείχνοντας με χειροπιαστό τρόπο τις καινοτόμες λύσεις που φέρνουμε για πρώτη φορά στην Κύπρο”.
* * *
Σχετικα με την Revolut

Η Revolut εγκαινιάστηκε τον Ιούλιο του 2015 με μια αποστολή: να φέρει την επανάσταση στον τομέα των χρηματοπιστωτικών τραπεζών. Με την Revolut, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα τρεχούμενο λογαριασμό σε λιγότερο από 3 λεπτά, να ξοδεύουν στο εξωτερικό χωρίς χρέωση με πάνω από 150 νομίσματα, και να στείλουν δωρεάν εσωτερικές και διεθνείς μεταφορές χρημάτων με την πραγματική συναλλαγματική ισοτιμία.

Η Revolut με έδρα το Λονδίνο έχει περισσότερους από 2.500.000 εγγεγραμμένους πελάτες σε όλη την Ευρώπη και έχει επεξεργαστεί 150 εκατομμύρια συναλλαγές με συνολική συναλλαγή ύψους $22 δις μέχρι σήμερα. Η Revolut έχει εξασφαλίσει συνολικά $336 εκατομμύρια δολάρια από μερικούς από τους πιο αξιοσημείωτους επενδυτές, όπως Index Ventures, Ribbit Capital και DST Global.

● Περισσότερα στο ακόλουθο link: : http://revolut.com/?p=CYpromoGR

Keywords
Τυχαία Θέματα