«Η Premier είναι ελκυστική για τον Κλοπ»

Ο εκπρόσωπος του Γίργκεν Κλοπ δεν έκρυψε ότι η Premier League εξιτάρει τον πελάτη του, δεν απέκλεισε να εργαστεί σε ομάδα εκτός Champions League και αναφέρθηκε στους λόγους που θα μπορούσαν να τον απομακρύνουν από την Αγγλία.

«Η Premier League

είναι ένα πολύ ελκυστικό πρωτάθλημα και δεν σκεφτόμαστε μόνο το top 4, γιατί υπάρχουν ακόμη μερικά σπουδαία κλαμπ από κάτω» δήλωσε ο Μαρκ Κόσικε, ατζέντης του Γερμανού κόουτς, ο οποίος αναφέρθηκε στις διαφορές ανάμεσα σε Αγγλία και Γερμανία: «Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να δουλέψει το προφίλ της δουλειάς. Στη Γερμανία υπάρχει ξεκάθαρος διαχωρισμός ανάμεσα στον προπονητή και τον αθλητικό διευθυντή και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι πολύ καλό. Ο Γίργκεν δεν θέλει να μιλά στους ατζέντηδες των ποδοσφαιριστών ή να διαπραγματεύεται για μεταγραφές, οπότε θα πρέπει να δούμε τι ταιριάζει καλύτερα».

Ερωτηθείς για το αν μια ομάδα εκτός Champions League θα μπορούσε να προσελκύσει τον πελάτη του, εξήγησε: «Το θέμα είναι η πρόκληση. Όταν ο Γίργκεν πήγε στη Ντόρτμουντ, υπήρχαν άλλες ομάδες με καλύτερο πρεστίζ και καλύτερη οικονομική κατάσταση εκείνη την εποχή. Όμως εκείνος διάλεξε τη Ντόρτμουντ. Έχει τη δυνατότητα να αναπτύσσει καταστάσεις. Αν μπει σε ένα γήπεδο και νιώθει την ενέργεια και αισθάνεται ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά εκεί, αυτό θα μπορούσε να είναι πιο ελκυστικό για εκείνον, από το να πάει για μεγάλα deals και να κυνηγήσει το τρεμπλ».

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα