Η Parimatch θέτει σε προτεραιότητα τον ανθρώπινο παράγοντα

Η Parimatch θέτει σε προτεραιότητα τον ανθρώπινο παράγοντα μέσω της ιδιαίτερης μέριμνας που παρέχει για την ευζωία των εργαζομένων της αλλά και μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, συνεισφέροντας έτσι στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Βασικό μέλημα στην Parimatch είναι να σέβεται και να φροντίζει το προσωπικό της, παρέχοντας ένα ευχάριστο, φιλικό, ασφαλές, δίκαιο και με ανοικτή επικοινωνία εργασιακό περιβάλλον. Με σκοπό να προσελκύει και να διατηρεί τα καλύτερα ταλέντα, εφαρμόζει πιστά πρακτικές όπως: ίσες ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης και

ανέλιξης, πρόγραμμα διαχείρισης ταλέντων και σύστημα αξιολόγησης, δωρεάν ιατροφαρμακευτική κάλυψη, εταιρικές εκδηλώσεις, δωρεάν καθημερινό γεύμα, δωρεάν μαθήματα Αγγλικών και Ρωσικών κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ωρών και ευέλικτο ωράριο.

Αδιαμφισβήτητα, η υποψηφιότητα της Parimatch ως “Best Workplace” στα IΝ Business Awards 2018 αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών της ομάδας Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας για ανάδειξή της ως «Employer of Choice» στην κυπριακή αγορά https://www.inbawards.com/voting.

Επιπρόσθετα, με εκτενείς δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης έρχεται κοντά στα άτομα που το έχουν ανάγκη, προσφέροντας στην κοινωνική ευημερία του τόπου. Συγκεκριμένα, η Parimatch είναι συνοδοιπόρος του έργου του «Καραισκάκειου Ιδρύματος», της οργάνωσης «'Ενα 'Ονειρο, Μια Ευχή», του «Ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά», του ιδρύματος «Hope for Children» CRC Policy Center και στηρίζει τις ενέργειες της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων για το Υπεύθυνο Παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα