Η Lordos United Plastics Public Ltd στα Cyprus Retail Excellence Awards

Με το δεξί μπήκε το 2020 για την Lordos United Plastics Public Ltd αφού πέτυχε δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις στα Cyprus Retail Excellence Awards εξασφαλίζοντας δύο βραβεία που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia.

Την τελετή βράβευσης τίμησαν με την παρουσία τους η πολιτεία, θεσμικοί φορείς, στελέχη επιχειρήσεων

που δραστηριοποιούνται στον χώρο του retail, καταξιωμένοι ακαδημαϊκοί και δημοσιογράφοι.

Σε αυτά τα βραβεία τιμήθηκαν οι άριστοι της αγοράς μέσα από την αξιολόγησή 21 διακεκριμένων επαγγελματιών και εμπειρογνωμόνων του κλάδου όπου ανάμεσά τους βρέθηκε και η Lordos United Plastics Public Ltd αποσπώντας δύο σημαντικά βραβεία σε ανάλογες κατηγορίες.

Στην Τελετή Απονομής των Cyprus Retail Excellence Awards η εταιρεία μας βραβεύτηκε στην κατηγορία «Στρατηγική Ανάπτυξη, Επιτυχημένο Λανσάρισμα ή Επαναλανσάρισμα Προϊόντος» για τις Ecobags by Lordos Plastics και στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα» για το πρόγραμμα που προώθησε «Η κοινωνία και το περιβάλλον στο προσκήνιο» για το οποίο νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι.

Η Lordos United Plastics Public Ltd νιώθει μεγάλη ικανοποίηση για τις δύο αυτές σημαντικές διακρίσεις οι οποίες έρχονται να ανταμείψουν δύο σημαντικές προσπάθειες της εταιρείας μας, που συνδυάζουν τις αξίες και τις προτεραιότητες μας, στην καινοτομία, στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ανταπόδοση στην κοινωνία.

Πιστή στις αξίες της, η Lordos United Plastics Public Ltd θα συνεχίσει να θέτει σε προτεραιότητα την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της και το σεβασμό προς τους καταναλωτές και την κοινωνία.

Λίγα Λόγια για τη Lordos Plastics

Mε αρχική έδρα την Αμμόχωστο και σημερινή τη Λεμεσό, η Lordos United Plastics Public παράγει και εμπορεύεται στις εγκαταστάσεις της 2.500 διαφορετικά είδη βιομηχανικής και οικιακής χρήσης, σωλήνες και εξαρτήματα.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1959 από τον Φώτιο Δ. Λόρδο με έδρα την Αμμόχωστο και με αρχική ονομασία Lordos Plastics. Μετά τα γεγονότα του 1974 δραστηριοποιήθηκε στη Λεμεσό, με την κατασκευή νέου εργοστασίου, καθώς και αποθηκών. Το 2000 μετατράπηκε από ιδιωτική σε δημόσια, με την ονομασία Lordos United Plastics Public,ενώ τον επόμενο χρόνο εντάχθηκε στο Xρηματιστήριο Αξιών Κύπρου.

Καθημερινά παράγονται, κατά μέσο όρο, 25 διαφορετικά είδη σε διάφορες ποσότητες, απο μερικές εκατοντάδες μέχρι και δεκάδες χιλιάδες, αναλόγως του είδους.

Keywords
Τυχαία Θέματα