Η KPMG αναγνωρίζεται ως «Leader»

Η KPMG έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους στον κόσμο στις υπηρεσίες Microsoft Dynamics 365. Η έκθεση «The Forrester Wave™: Microsoft Dynamics 365 Services, Q4 2017» επικεντρώνεται στους Dynamics παρόχους που κατέχουν παγκόσμια, επαγγελματική εμπειρία και προηγμένες τεχνολογικές δεξιότητες και οι οποίοι επενδύουν στους κυριότερους τομείς του ψηφιακού μετασχηματισμού. Οι πάροχοι

αξιολογήθηκαν βάσει κριτηρίων που ομαδοποιούνται από την προσφορά, τη στρατηγική και την παρουσία τους στην αγορά. Σύμφωνα με την ταξινόμηση της Forrester, η σύγκριση των κορυφαίων παρόχων έγινε με βάση την «ικανότητα τους να αξιοποιήσουν την πλατφόρμα Dynamics για να επιφέρουν ψηφιακό μετασχηματισμό, την ευθυγράμμισή τους με την πρόσφατα διατυπωμένη στρατηγική κατεύθυνση της Microsoft και την ικανότητα τους να εκπληρώσουν τις διαχρονικές κύριες απαιτήσεις της αγοράς υπηρεσιών της Microsoft».

Ο κ. Jens Rassloff, επικεφαλής των συμμαχιών της KPMG παγκόσμια και συνέταιρος της KPMG Γερμανίας, δήλωσε: «Η κύρια συνιστώσα της συμμαχίας μας με τη Microsoft επικεντρώνεται στο σχεδιασμό και ολοκλήρωση έργων ψηφιακού μετασχηματισμού. Οι εταιρείες-μέλη της KPMG εξυπηρετούν περισσότερους από 400 πελάτες σε όλο τον κόσμο με έξυπνες και ευέλικτες λύσεις, που χρησιμοποιούν το Microsoft Dynamics 365. Η δουλειά μας με τον κάθε πελάτη μιας εταιρείας-μέλους δεν αφορά μόνο στην εφαρμογή της τεχνολογίας, αλλά και στη διαμόρφωση αξιόπιστων σχέσεων με διαχρονικά αποτελέσματα στον επιχειρησιακό μετασχηματισμό.

Ο κ. Hayden Stafford, Αντιπρόεδρος της Microsoft, δήλωσε: «Έχουμε δημιουργήσει μια στρατηγική συμμαχία με την KPMG σε παγκόσμιο επίπεδο. Φέρνουμε μαζί τις ειδικές γνώσεις και την τεχνογνωσία της KPMG με τις πλατφόρμες Microsoft Dynamics 365, Microsoft Customer Engagement και Microsoft Operations solutions, στοχεύοντας στο να βοηθήσουμε τους πελάτες να αντιμετωπίσουν τα πιο απαιτητικά επιχειρησιακά ζητήματα που τους απασχολούν».

Σχολιάζοντας την αναγνώριση, ο κ. Γιώργος Τζιωρτζής, Διοικητικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ασφάλειας Πληροφοριών και Management Consulting της KPMG Κύπρου, δήλωσε: «Ως KPMG, σε παγκόσμιο επίπεδο, επενδύουμε σε υποδομές και τεχνογνωσία για να παρέχουμε στους πελάτες μας επαγγελματικές πολυσχιδείς υπηρεσίες, προσδίδοντας αξία στις επιχειρήσεις τους. Αυτό επιτυγχάνεται σε μεγάλο βαθμό από την ισχυρή τοπική μας παρουσία και πρακτική, τόσο μέσα από τη συνεχή επένδυση σε ταλέντο, όσο και από την αξιοποίηση και ενίσχυση της συνεργασίας με τη Microsoft».

Το παγκόσμιο Microsoft δίκτυο της KPMG υποστηρίζει μια σειρά από δυνατότητες και λύσεις που περιλαμβάνουν μετασχηματισμό cloud μέχρι και συμμόρφωση με blockchain. 1.350 εμπειρογνώμονες της KPMG επικεντρώνονται στο Microsoft Dynamics 365 παρέχοντας έξυπνες, ευέλικτες λύσεις για το CRM και το ERP. Στα μέσα του 2017, η KPMG και η Microsoft ανακοίνωσαν δύο στρατηγικές πρωτοβουλίες: αφενός, να προσφέρουν στους πελάτες τους μια δέσμη ψηφιακών λύσεων (Digital Solution Hub) και αφετέρου, να υλοποιήσουν την ευφυή πλατφόρμα της KPMG για διενέργεια ελέγχων, Clara. Αμφότερες οι πρωτοβουλίες, βασίζονται στην επιχειρησιακή τεχνογνωσία της KPMG και στο Microsoft Intelligent Cloud.

Keywords
Τυχαία Θέματα