Η Jerusalem Post επιβεβαιώνει τον αποκεφαλισμό παιδιών από τη Χαμάς

Η Jerusalem Post επιβεβαιώνει με βάση επαληθευμένες φωτογραφίες των σορών ότι οι αναφορές για μωρά που κάηκαν και αποκεφαλίστηκαν στην επίθεση της Χαμάς στην Κφαρ Άζα είναι σωστές.

Οι φωτογραφίες παρουσιάστηκαν στον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν κατά την επίσκεψή του στο Ισραήλ την Πέμπτη από τη Διεύθυνση Δημόσιας Διπλωματίας στο γραφείο του πρωθυπουργού. Αργότερα μέσα στην ημέρα, οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν από το γραφείο του πρωθυπουργού στο Twitter

Η

Χαμάς αρνείται τη δολοφονία και την κακοποίηση αμάχων

Τις τελευταίες δύο ημέρες, η Χαμάς ξεκίνησε μια εκστρατεία αρνούμενη ότι απήγαγε, δολοφόνησε και κακοποίησε αμάχους κατά την επίθεσή του στο νότιο Ισραήλ.

Σε βίντεο που δημοσίευσε η Χαμάς, το κίνημα απέρριψε τις αναφορές για αποκεφαλισμό μωρών στην Κφαρ Άζα. Την Πέμπτη, ο αναπληρωτής αρχηγός της Χαμάς Σαλέχ αλ-Αρούρι ισχυρίστηκε επίσης ότι τα 1.200 μέλη των Ταξιαρχιών al-Qassam που διείσδυσαν στο Ισραήλ δεν είχαν στόχο αμάχους, λέγοντας ότι Παλαιστίνιοι άμαχοι είχαν εισέλθει αργότερα και πολέμησαν με Ισραηλινούς αμάχους.

«Όταν η ισραηλινή μεραρχία της Γάζας κατέρρευσε, άμαχοι από τη Γάζα μπήκαν και συγκρούστηκαν με τους εποίκους και οι άμαχοι σκοτώθηκαν», ισχυρίστηκε ο Αρούρι. Πλάνα από την περιοχή που καταγράφηκε το Σάββατο δείχνουν άτομα με τη στολή των Ταξιαρχιών al-Qassam και άλλων τρομοκρατικών ομάδων στη Λωρίδα της Γάζας να συμμετέχουν στη σφαγή και τις μαζικές απαγωγές στο νότιο Ισραήλ.

Διαβάστε επίσης: Ισραηλινά ΜΜΕ: Η Χαμάς αποκεφάλισε παιδιά (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: The Jerusalem Post

Keywords
Τυχαία Θέματα