Η Hyundai με τέσσερα αυτοκίνητα στο Ράλι Γαλλίας

Με τέσσερα πληρώματα συμμετέχει στο Ράλι Γαλλίας η Hyundai, 1 - 4 Οκτωβρίου,για τον 11ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA, το οποίο περιλαμβάνει 13 συνολικά αγώνες για το 2015. Μετά την επιτυχημένη, δυναμική παρουσία στην Αυστραλία, η ομάδα αντιμετωπίζει μια νέα πρόκληση, αυτή τη φορά σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Αυτή είναι η τρίτη συμμετοχή

της Hyundai με τέσσερα αυτοκίνητα. Οι Thierry Neuville και Dani Sordo θα εκπροσωπήσουν την Ομάδα Hyundai Shell WRC ενώ οι Hayden Paddon και Kevin Abbring την Ομάδα Hyundai Mobis WRC.

Ο γενικός υπεύθυνος της ομάδας της Hyundai, Michel Nandan, δήλωσε σχετικά:

“Με τη μετακίνηση μας στην Κορσική, ένα ιστορικό ράλι παγκοσμίου φήμης, το Rallye de France, αποτελεί μια εξαιρετικά μεγάλη πρόκληση, εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες. Ο καιρός θα παίξει σημαντικό ρόλο και χρειάζεται μελετημένη χρήση των ελαστικών και προσοχή στις ρυθμίσεις των αυτοκινήτων. Πάμε ακόμα μια φορά με τέσσερα αυτοκίνητα και εύχομαι ότι οι οδηγοί μας θα προσαρμοστούν εύκολα στις ιδιάζουσες συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν. Θα προσπαθήσουμε για όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς, με στόχο τη διατήρηση στη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος Κατασκευαστών”.

Keywords
Τυχαία Θέματα