Η Exness λαμβάνει 3 βραβεία από το Responsible Business Awards

Η κυπριακή εταρία fintech με έδρα την Λεμεσό τιμήθηκε με τρια βραβεία από το Responsible Business Awards που διοργανώνει η Boussias Cyprus.

Ο broker διακρίθηκε με δύο βραβεία για της πρωτοβουλίες καταπολέμησης πυρκαγιών και ένα βραβείο για τις ενέργειές του κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

H Exness έλαβε στις κατηγορίες Disaster Relief, Άλλα, και COVID-19 Responsible Business Plan:

Disaster
Relief &Άλλα: Η Exness, έπειτα από τις καταστροφικές πυρκαγίες του καλοκαιριού 2022, δώρισε ποσό άνω των 300.000 ευρώ για την προστασία των δασών της Κύπρου από τις πυρκαγίες. Το ποσό χρησιμοποιήθηκε για την αγορά τριών πυροσβεστικών οχημάτων τα οποία δόθηκαν στο Τμήμα Δασών καθώς και ένα φορτηγό με αντλία νερού το οποίο δωρήθηκε στο Καλό Χωριό Λεμεσού. Αυτές οι δωρέες αποτελούν πλέον ουσιαστική ενδυνάμωση για την καταπολέμηση των πυρκαγιών στην Κύπρο

Στην κατηφορία Άλλα, η Exness αναγωνρίστηκε για τη συμμετοχή της στη δασική δενδροφύτευση και την ανάπτυξη ειδικών drones για τον εντοπισμό πυρκαγών σε πρώιμο στάδιο. 

COVID-19 Responsible Business Plan: H Exness δώρισε συνολικά 1.000.000 εκατομμύριο σε ένα πολυεπίπεδο σχέδιο καταπολέμησης της πανδημίας. Η δωρεά βοήθησε να τετραπλασιαστεί η εξεταστική ικανότητα του Ινστιτούτου Νευρολογίας καθώς και να παρασχεδούν 23 αναπνευστήρες σε νοσοκομεία σε όλη την Κύπρο. Για να προστατεύσει τους υπαλλήλους της δίνοντας προτεραιότητα στη σωματική και ψυχική τους υγεία, η Exness παραχωρούσε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να δουλεύουν από το σπίτι, παρέδιδε καθημερινά φαγητό κατ’ οίκον και παρείχε δωρεάν επαγγελματική συμβουλευτική έτσι ώστε να μπορούν να διαχειρίζονται τα προβλήματα του στρες και της κοινωνικής αππομόνωσης που σχετίζονταν με το COVID-19. 

Αυτά τα βραβεία αποτελούν απόδειξη της δέσμευση της Exness στο φάσμα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μέσα από την ευαισθητοποίησή της και τις επιχειρηματικές της πρακτικές. 

Ο Ηead of Community της Exness, Martin Thorvaldsson και η CSR Project Manager, Μαρία Χριστοφίδη παρέλαβαν τα βραβεία στις 13 Ιουλίου, 2023, στο NAVA Seaside Lounge and Restaurant στο Παραλίμνι. Στην τελετή παρευρέθηκαν επιχειρηματικά στελέχη και εκπροσώποι κορυφαίων εταιριών της Κύπρου

Τα βραβεία αυτά επιδεικνύουν τις αξίες της Exness που αφορούν στην κοινωνική εταιρική της ευθύνη καθώς και τη δέσμευσή της να έχει ένα θετικό αντίκτυπο στην κυπριακή κοινωνία. “Είναι τιμή μας να λαμβάνουμε αυτά τα τρία βραβεία”, δήλωσε ο Martin Thorvaldsson. “Η αναγνώριση αυτή μας παρακινεί να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά· να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον για όλους τόσο στην Κύπρο, όσο και σε οποιαδήποτε χώρα δραστηριοποιούμαστε. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Boussias Cyprus για τη διάκριση αυτή και να ανανεώσουμε τη δέσμευσή μας να βρίσκουμε διαρκώς αποτελεσματικούς τρόπους να προσφέρουμε στην κοινωνία μας”, πρόσθεσε.

Η Exness είναι ένας παγκόσμιος broker που χρησιμοποιεί ένα μοναδικό συνδυασμό τεχνολογίας και ηθικής με σκοπό να δημιουργήσει ένα ιδανικό trading περιβάλλον για επενδυτές αλλά και να ανεβάζει τον πήχη του τομέα. Το ήθος και το όραμα της Exness στοχεύουν στην παροχή μιας trading εμπειρίας όπως θα έπρεπε να είναι και απαλλαγμένη από οποιαδήποτε τριβή. Η δέσμευση και τη ταυτότητα της Exness μέσα από τις δύο πτυχές της, την τεχνολογία και την ηθική, καθώς και η πιστή βάση πελατών της, η οποία απαριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες traders, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της παγκόσμιας επωνυμίας. Σήμερα, η Exness καταγράφει πάνω από 2 τρισεκατομμύρια δολάρια σε μηνιαίο όγκο συναλλαγών, ενώ παράλληλα εστιάζει σε μια επεκτατική στρατηγική για νέες περιοχές του κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα