Η Eurogate αποσύρει τις αποθηκευτικές χρεώσεις

Την απόσυρση όλων των αποθηκευτικών χρεώσεων από την ημέρα ανάληψης των εργασιών μέχρι και τις 19 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε την Πέμπτη η διαχειρίστρια εταιρεία στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι Λεμεσού, Eurogate.

Σε σημερινή της ανακοίνωση, η εταιρεία αναφέρει επίσης ότι επαναξιολογεί τις μη ρυθμιζόμενες χρεώσεις, «λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τους προβληματισμούς που έχουν εκφράσει παράγοντες της αγοράς».

Ευχαριστώντας τους χρήστες του λιμανιού και τους πελάτες του Τερματικού Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων για την υπομονή και την κατανόηση που επιδεικνύουν στην όποια καθυστέρηση και ταλαιπωρία παρατηρείται από την ημέρα ανάληψης της διαχείρισης του τερματικού από την εταιρεία, η εταιρεία διαβεβαιώνει τους πελάτες της «ότι εργάζεται πυρετωδώς και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να ομαλοποιηθεί πλήρως η λειτουργία του τερματικού το συντομότερο δυνατό».

«Η κατάσταση είναι ήδη καλύτερη και αναμένουμε ότι καθώς προχωράμε η παραγωγικότητα του τερματικού θα συνεχίσει να βελτιώνεται», καταλήγει.

Στο λιμάνι Λεμεσού βρέθηκε και σήμερα ο Υπουργός Μεταφορών

Ενημέρωση για τον βαθμό εξυπηρέτησης του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων, έτυχε ο Υπουργός Μεταφορών Μάριος Δημητριάδης, ο οποίος επισκέφθηκε και σήμερα το λιμάνι Λεμεσού.

Αν και η επίσκεψη δεν ήταν προγραμματισμένη, με αφορμή την παρουσία του σε εκδήλωση στη Λεμεσό, ο κ. Δημητριάδης πήγε το πρωί στο λιμάνι Λεμεσού και επιθεώρησε την κατάσταση, ενώ ενημερώθηκε για τα τελευταία στοιχεία που υπάρχουν σε σχέση με το πόσα πλοία και εμπορευματοκιβώτια εξυπηρετούνται σήμερα.

Ο κ. Δημητριάδης δεν προέβη σε δηλώσεις.

Υπενθυμίζεται πως χθες, μετά από σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους, διαμήνυσε πως ο ίδιος θα παρακολουθεί συνεχώς την κατάσταση, η οποία, όπως σημείωσε, βελτιώνεται καθημερινά.

Την ίδια ώρα, είχε στείλει το μήνυμα πως πίστωση χρόνου στην εταιρεία θα δοθεί για κάποια διαδικαστικά θέματα και θέματα χρεώσεων, "αλλά όσον αφορά στην εξυπηρέτηση των πλοίων, αυτή θα πρέπει να διατηρείται σε ένα ελάχιστο αποδεκτό επίπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα