Η Emirates σαρώνει τα βραβεία APEX Passenger Choice Awards

Οι ταξιδιώτες ψήφισαν την Emirates ως την αεροπορική εταιρεία με την Best Overall Passenger Experience

H Emirates αναδείχθηκε ως η μεγαλύτερη νικήτρια στα βραβεία APEX Passenger Choice Awards 2015, που πραγματοποιήθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο Oregon Ballroom στο Πόρτλαντ, Όρεγκον, στις ΗΠΑ.

Η αεροπορική εταιρεία εξασφάλισε επτά βραβεία, ξεπερνώντας όλες τις κατηγορίες στις οποίες ήταν υποψήφια. Τα βραβεία περιλάμβαναν το Best Overall Passenger Experience και το Best in Region: Middle East για έκτη συνεχή χρονιά.

Η Emirates αναγνωρίστηκε επίσης για την προσφορά προϊόντων στο αεροσκάφος και τις υπηρεσίες αεροδρομίου, με τα βραβεία Best In-Flight User Interface, Best In-Flight Connectivity and Communications, Best Cabin Ambience, Best Food and Beverage και Best Ground Experience.

Ο Adel Al Redha, Executive Vice President and Chief Operations Officer, δήλωσε: «Ο πελάτης είναι στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Στον αέρα και στο έδαφος, στην πρώτη γραμμή και πίσω από τα παρασκήνια, το αφοσιωμένο προσωπικό μας εργάζεται σκληρά κάθε ημέρα για να προσφέρει μια εξαιρετική ταξιδιωτική εμπειρία. Το να αναγνωρίζεσαι από τους επιβάτες είναι το καλύτερο είδος αναγνώρισης και θα συνεχίσουμε να ανεβάζουμε συνεχώς τον πήχη. Η Emirates επενδύει συνεχώς στην παροχή προϊόντων με βάση την τελευταία διαθέσιμη τεχνολογία και την καινοτόμα επίπλωση καμπίνας, καθώς και στη βελτίωση των υπηρεσιών και της προσφοράς των προϊόντων των εγκαταστάσεων μας στο έδαφος. Αυτό είναι χάρη στην απεριόριστη υποστήριξη που λαμβάνουμε από την Αυτού Υψηλότητά του Σεΐχη Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Emirates Airline &Group, και τον Sir Tim Clark, Πρόεδρο της αεροπορικής εταιρείας.»

Η Emirates λειτουργεί τους μεγαλύτερους στόλους στον κόσμο των εμβληματικών A380 αεροσκαφών και των δημοφιλή Boeing 777. Αυτά τα προηγμένα και σύγχρονα αεροσκάφη είναι αποδοτικά στη λειτουργία τους, και επιτρέπουν στην Emirates την εγκατάσταση των πιο πρόσφατων χαρακτηριστικών στο αεροσκάφος, όπως: υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και δωρεάν Wi-Fi για τους ταξιδιώτες για να μένουν συνδεδεμένοι εν κινήσει, ‘ζωντανή’ τηλεόραση που συμπεριλαμβάνει τα πιο πρόσφατα τουρνουά σπορ, και ένα ασυναγώνιστο εύρος ψυχαγωγικού περιεχομένου μέσω του εν πτήσει συστήματος ψυχαγωγίας, ice.

Η χαρακτηριστική υπηρεσία της Emirates παραδίδεται από την ομάδα ενός διεθνούς πληρώματος θαλάμου επιβατών που προέρχεται από πάνω από 130 χώρες και μιλά πάνω από 60 γλώσσες. Η γαστρονομική εμπειρία της χαρακτηρίζεται από εξαιρετικό φαγητό εμπνευσμένο από τις περιφέρειες και τις χώρες που εξυπηρετεί και μια θαυμάσια προσφορά κρασιών που περιλαμβάνει μερικές από τις πιο αποκλειστικές χρονιές.

Στο έδαφος, η εταιρεία έχει επενδύσει στο δικό της παγκόσμιο δίκτυο των 38 Emirates Lounges, καθώς και στις υπηρεσίες μεταφοράς με σοφέρ, προσφέροντας στους συχνούς ταξιδιώτες και εκλεκτούς πελάτες της μια απρόσκοπτη εμπειρία της Emirates.

Τα βραβεία Passenger Choice Awards, που δημιουργήθηκαν από το σύνδεσμο Airline Passenger Experience Association (APEX), προσκαλεί τους επιβάτες αεροπορικών πτήσεων από όλο τον κόσμο να βαθμολογήσουν τις πρόσφατες εν πτήσει εμπειρίες τους. Οι επιβάτες από περισσότερες από 200 χώρες ψήφισαν τις αγαπημένες τους αεροπορικές εταιρείες στα φετινά βραβεία και η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε σε διάστημα δύο μηνών από τον Μάιο έως τον Ιούνιο.

Ήταν μια εβδομάδα εορτασμών, καθώς η Emirates εξασφάλισε επίσης ένα ειδικό επετειακό βραβείο στα εγκαίνια των βραβείων Aviation Achievement Awards που πραγματοποιήθηκαν σε συνδυασμό με την 2η εκδήλωση Gulf Aviation Networking Event 2015 στο Ντουμπάι. Το βραβείο αναγνωρίζει τα 30 χρόνια αριστείας της Emirates.

Ο πλήρης κατάλογος των βραβείων στα βραβεία APEX Passenger Choice Awards:

1. Best Overall Passenger Experience

2. Best in Region: Middle East

3. Best Food &Beverage

4. Best IFE User Interface category

5. Best Inflight Connectivity &Communications

6. Best Cabin Ambience

7. Best Ground Experience

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένη πτήση μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου και μετά στη Μάλτα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.emirates.com/cy/greek/index.aspx

Λεζάντα Φωτογραφιών: Η Emirates αναδείχθηκε ως η μεγαλύτερη νικήτρια στα βραβεία APEX Passenger Choice Awards με επτά βραβεία, ξεπερνώντας όλες τις κατηγορίες στις οποίες ήταν υποψήφια.

Keywords
Τυχαία Θέματα