Η Coca-Cola HBC επιβραβεύει τους άριστους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου

Τους πρωτεύσαντες φοιτητές/τριες της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου βράβευσε η Coca-Cola HBC Κύπρου, στο πλαίσιο της δέσμευσής της για στήριξη και επιβράβευση της ανώτατης εκπαίδευσης.

Στη τελετή βράβευσης, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα, η Coca-Cola HBC Κύπρου παρέδωσε συνολικά 4 βραβεύσεις.

Μια πλήρη υποτροφία ύψους €10.250, στον πρωτεύσαντα του Προγράμματος ΜΒΑ

Πλήρους Φοίτησης
• Βραβείο ύψους €2.500, στην ομάδα φοιτητών/τριων του Προγράμματος ΜΒΑ που εκπόνησε την καλύτερη Εφαρμοσμένη Επιχειρηματική Μελέτη
• Χορηγία ύψους €3.000, στην φοιτήτριες του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης που συμμετείχαν στην ομάδα που κέρδισε το πρώτο βραβείο στον Πανεπιστημιακό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας SINN και θα παρακολουθήσουν στην Πορτογαλία το European Innovation Academy Program

H Χαρά Λεωνίδου, ΗR Business Partner της Coca-Cola HBC Κύπρου σημείωσε στον χαιρετισμό της πως η έμπρακτη στήριξη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου αποτελεί ισχυρή δέσμευση της εταιρείας για ενίσχυση της νέας γενιάς επιστημόνων. «Στην Coca-Cola HBC Κύπρου έχουμε ισχυρή πίστη στις δυνατότητες των νέων και της καταλυτικής συμβολής που μπορούν να διαδραματίσουν στην κυπριακή οικονομία,  όπως αυτή αναμένεται να διαμορφωθεί τα επόμενα χρόνια, με την ένταξη της βιώσιμης και ψηφιακής ανάπτυξης σε όλους τους τομείς. Η ευδόκιμη συνεργασία, αμοιβαίου οφέλους μεταξύ της Coca-Cola HBC Κύπρου και του Πανεπιστημίου Κύπρου έχει όλες τις προοπτικές για να δημιουργήσει τους αυριανούς ηγέτες της κυπριακής επιχειρηματικότητας ‘’.

Η Coca-Cola HBC Κύπρου διατηρεί μία μακροχρόνια και πολύ πετυχημένη συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου, που ξεκίνησε το 2008,  και εμπλουτίστηκε δυναμικά το 2022 μέσω της ανανέωσης δυο μνημονίων συνεργασίας με το Πρόγραμμα ΜΒΑ και το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων  και Δημόσιας διοίκησης. Αξιοσημείωτη πρωτοβουλία είναι και το πρόγραμμα «YouthEmpowered» σε συνεργασία με το Κέντρο σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κύπρου.

H Coca-Cola HBC Κύπρου θα συνεχίσει με την ίδια αισιοδοξία και υπευθυνότητα να αφήνει το δικό της αποτύπωμα στην ανώτατη εκπαίδευση της χώρας μας, όπως επίσης θα συνεχίσει να επιβραβεύει την αριστεία, ως μία πράξη που προσφέρει συνεχώς κίνητρα αυτοβελτίωσης στους νέους.

Keywords
Τυχαία Θέματα