Η Carob Mill Restaurants στηρίζει την Europa Donna Κύπρου

Ο Οκτώβριος είναι ο Παγκόσμιος μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού. H εταιρεία Carob Mill Restaurants Ltd δεν θα μπορούσε να μη συνεισφέρει και αυτή με τον δικό της τρόπο στη μεγάλη εκστρατεία με στόχο την ενίσχυση των δράσεων της Europa Donna Κύπρου όσον αφορά την ενημέρωση και πρόληψη.

Αναπτύσσοντας έντονη δραστηριότητα στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, η Carob Mill Restaurants, συμμετέχει εθελοντικά στην εκστρατεία τοποθετώντας στους χώρους

των εστιατορίων της σχετικό ενημερωτικό υλικό, καθώς επίσης, και σημεία πώλησης συμβολικών δώρων από την Europa Donna Κύπρου.

Με σύνθημα «Αγάπη σημαίνει Μαζί &Μαζί σημαίνει Στηρίζω, Προσφέρω, Μοιράζομαι, Ενημερώνομαι, Προλαμβάνω» η διεύθυνση και το προσωπικό της εταιρείας, θέλει να στείλει μήνυμα συνεργασίας και κοινής δράσης όσον αφορά στον τομέα της υγείας, ανάμεσα σε μικρά σύνολα όπως οι οικογένειες και οι φίλοι, θέτοντας το συγκεκριμένο θέμα στο επίκεντρο των καθημερινών συζητήσεων των πελατών της. Με αυτό τον τρόπο υπογραμμίζεται το μήνυμα ότι ο καρκίνος του μαστού είναι μία υπόθεση πρόληψης και μία πραγματικότητα την οποία οι άνθρωποι πρέπει να βιώνουν ΜΑΖΙ !

Η Carob Mill Restaurants, μέλος του Ομίλου Λανίτη, έχοντας έδρα τον Χαρουπομυλο Λανίτη στη Λεμεσό, είναι ιδιοκτήτρια: των εστιατορίων Artima Bistro, ταβέρνα Καρατέλλο, Stretto Lounge Café, Draught Microbrewery, Έψιλον Resto Bar, Marina Beach Bar, Ryan’s Bar &Grill, La Pasteria Il Gusto Italiano, του πολυχώρου εκδηλώσεων Richard &Berengaria Ballrooms, των ψησταριών Κουζίνα και παρέχει επίσης υπηρεσίες εξωτερικής τροφοδοσίας [catering].

Keywords
Τυχαία Θέματα