Η Boussias Κύπρου παρουσιάζει στις 14/4 το 3ο Συνέδριο Digital Banking & Pay


Η Boussias Κύπρου, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για άμεση ανταπόκριση του κοινού, και εξοικείωση με το νέο τραπεζικό μοντέλο εξυπηρέτησης και τα εναλλακτικά κανάλια συναλλαγών ως προς την αλλαγή του καινοτόμου πλέον τραπεζικού μοντέλου, διοργανώνει για 3η συνεχόμενη φορά το Συνέδριο Digital Banking &Payment.

Το 3ο Συνέδριο Ψηφιακών Τραπεζών &Πληρωμών με τίτλο «Ανταπόκριση στην Αλλαγή – Ενδυνάμωση Ανθεκτικότητας», ενσωματώνει την εμπορευματοποίηση των Τραπεζών,

το πρωτοποριακό πρότυπο Τραπεζών, το νέο τρόπο πληρωμών, την εισροή τρίτων παικτών όπως το Retail, Telecomms κ.λ.π.

Επίσης, επικεντρώνεται στον δυναμικό αντίκτυπο των οικοσυστημάτων των εισερχόμενων (Challenger Banks, Fintechs) στο τραπεζικό τοπίο, καθώς και στην επέκταση των υπηρεσιών σε κάθετες αγορές (Retail, Telecomms, Υγεία, Ενέργεια κ.λπ.) μέσω της ανάπτυξης και της υιοθέτησης νέων προσεγγίσεων, τεχνολογίες αιχμής και καινοτόμες πελατοκεντρικές ψηφιακές λύσεις.

Ταυτόχρονα, οι τράπεζες επιδιώκοντας τη βιώσιμη ανάπτυξη συνεργάζονται με  εταιρείες Fintech με στόχο την επιτάχυνση του ψηφιακού τους μετασχηματισμού, ειδικά υπό την πίεση και τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία λειτουργώντας ως επιταχυντής και προειδοποιητικός παράγοντας.

Βασικοί τομείς εστίασης:

• Ενίσχυση της ανθεκτικότητας, που επιτρέπει στις τράπεζες να ευδοκιμούν
• Οικοσυστήματα Fintech &Paytech - οι προκλήσεις του Open Banking
• Ψηφιακός Μετασχηματισμός - Καινοτόμες Υπηρεσίες - Τεχνολογίες αιχμής
Αφοσίωση πελατών - Θετική εμπειρία πελατών.
• Η επέκταση της εκκαθάρισης Πλατφορμών Πληρωμών χωρίς τη συμμετοχή Τραπεζών.
Χρυσός Χορηγός του συνεδρίου είναι η Ελληνική Τράπεζα, η οποία έχει ως βασική της προτεραιότητα τη στροφή στα ψηφιακά και εναλλακτικά κανάλια εξυπηρέτησης, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και τον εκσυγχρονισμό των λειτουργιών της.

Στο συνέδριο θα λάβουν μέρος ομιλητές που ασχολούνται με τον κλάδο, καθώς και εκλεκτοί εκπρόσωποι τραπεζών, αναπτύσσοντας τις πτυχές του μετασχηματισμού των τραπεζών και αναλύοντας τις καινοτόμες ενέργειες του νέου τραπεζικού μοντέλου.

Εξασφαλίστε τη Συμμετοχή σας στο Συνέδριο στο http://digitalbanking.cy/

Διοργανωτές: Boussias Cyprus
Χρυσός Χορηγός: Ελληνική Τράπεζα
Χορηγός: Ellinas Finance
Χορηγός επικοινωνίας: Συγκρότημα «ΔΙΑΣ»

Keywords
Τυχαία Θέματα