Η Aegean Mastercard της Τράπεζας Κύπρου είναι ο ταξιδιωτικός σύντροφος

Με την ιδανική περίοδο για αεροπορικά ταξίδια να πλησιάζει, η Aegean Mastercard της Τράπεζας Κύπρου αποτελεί τον απόλυτο ταξιδιωτικό σύντροφο για όσους προγραμματίζουν να βιώσουν νέες, συναρπαστικές ταξιδιωτικές εμπειρίες στον αγαπημένο τους προορισμό.

Σχεδιασμένη για να προσφέρει πλειάδα προνομίων και μεγάλων δυνατοτήτων στους κατόχους της, η Aegean Mastercard της Τράπεζας Κύπρου είναι μια ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν τα ταξίδια και την περιπέτεια, αφού με τη χρήση της συγκεντρώνονται μίλια που μπορούν

να εξαργυρωθούν σε ταξίδια, δημιουργούνται σχέδια επιβράβευσης μέσω του προγράμματος ανταμοιβή, γίνονται εύκολες και ανέπαφες πληρωμές, προσφέρονται ταξιδιωτικά προνόμια και πολλά άλλα.

Συγκεκριμένα, ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια της Aegean Mastercard για τους λάτρεις των ταξιδιών, είναι η συγκέντρωση μιλίων για κάθε αγορά που πραγματοποιεί, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να κερδίζουν 1 μίλι επιβράβευσης για κάθε €1 που ξοδεύουν με την εν λόγω κάρτα και για κάθε €2 που ξοδεύουν είτε στην Κύπρο είτε διεθνώς, οι χρήστες κερδίζουν άλλο ένα μίλι. Το πρόγραμμα αυτό διασφαλίζει ότι οι καθημερινές δαπάνες των κατόχων της κάρτας μετατρέπονται σε πιθανές ταξιδιωτικές ευκαιρίες.

Ένα δελεαστικό χαρακτηριστικό της για τους νέους χρήστες είναι η αρχική προσφορά 3.000 μιλίων κατά την ενεργοποίηση της κάρτας, μαζί με μια ετήσια έκπτωση 40 ευρώ σε πτήσεις, η οποία παρέχεται σε δύο κουπόνια των 20 ευρώ. Αυτό το πακέτο έναρξης είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει απτά οφέλη για κάθε ταξίδι του κατόχου της κάρτας.

Παράλληλα, η κάρτα εισάγει ένα νέο σύστημα επιβράβευσης μέσω του προγράμματος Ανταμοιβή, όπου οι χρήστες κερδίζουν 6 βαθμούς

ανταμοιβή για κάθε συναλλαγή 5 ευρώ μέσω της Aegean Mastercard. Αυτοί οι βαθμοί, μετατρέπονται σε μίλια με αναλογία 3 βαθμούς ανταμοιβή για 5 μίλια εεξαργύρωσης, προσθέτοντας μια επιπλέον διάσταση στη δομή προνομίων της κάρτας.

Η πρόσβαση σε περισσότερα από 1.200 σαλόνια παγκοσμίως μέσω του Lounge Key και η υπηρεσία Flight Delay Pass, η οποία προσφέρει πρόσβαση σε σαλόνια σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήσης για τον κάτοχο της κάρτας και έως τέσσερις συνοδούς, ανεβάζουν την ταξιδιωτική εμπειρία σε νέα επίπεδα.

Επιπρόσθετα, η Aegean Mastercard της Τράπεζας Κύπρου προσφέρει το προνόμιο συμμετοχής σε αποκλειστικά προγράμματα κληρώσεων και διαθέτει προηγμένα μέτρα ασφαλείας, όπως ειδοποιήσεις SMS και push notifications, εξασφαλίζοντας τόσο τη χρησιμότητα όσο και την ασφάλεια των συναλλαγών με την κάρτα.

Αυτό το τελευταίο εργαλείο της Τράπεζας Κύπρου σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στην ικανοποίηση των εξελισσόμενων αναγκών του σύγχρονου ταξιδιώτη, συνδυάζοντας την ευκολία της ευρείας αποδοχής της κάρτας με ένα πλούσιο πρόγραμμα επιβράβευσης, θέτοντας ένα νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία των ταξιδιωτικών καρτών.

Τα προνόμια και οι υπηρεσίες που προσφέρει η κάρτα Aegean Mastercard της Τράπεζας Κύπρου επιβεβαιώνει την αφοσίωση του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος στην παροχή καινοτόμων χρηματοοικονομικών λύσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του τρόπου ζωής των πελατών της, βελτιώνοντας παράλληλα τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες μέσω ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ανταμοιβών.

Keywords
Τυχαία Θέματα