Γυναικεία συλλογή Desigual στα Debenhams

Στην Desigual το ΝΑΙ είναι πολύ περισσότερα από μια μονολεκτική απάντηση, είναι στάση ζωής. Η κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015 παροτρύνει τους πελάτες της να υιοθετήσουν μια θετική στάση ζωής ώστε να είναι ανοιχτοί σε καθετί όμορφο μπορεί να φέρει η κάθε μέρα. Η γυναίκα της Desigual αναζητά άφοβα νέες εμπειρίες, απολαμβάνει τη ζωή, διασκεδάζει και ταυτόχρονα εμπλουτίζει και εξελίσσει τον εαυτό της μέσα από νέες περιπέτειες.

Τη γυναικεία συλλογή Desigual μπορείτε να βρείτε στα πολυκαταστήματα Debenhams

at the Mall of Cyprus και Debenhams Olympia.

Η γυναικεία συλλογή της Desigual για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2015 είναι ένας φόρος τιμής στο ΝΑΙ, απόδειξη πως όλα είναι πιθανά, τα πάντα ταιριάζουν μεταξύ τους και γι΄αυτό είναι ωραίο να τα αναμειγνύουμε και να κάνουμε άπειρους συνδυασμούς. Είναι το μεγάλο ΝΑΙ στο DNA μας, το ΝΑΙ που λέμε σε καθετί καινούριο.

Φέτος η κολεξιόν δίνει έμφαση στα παλτό που εφαρμόζουν στο σώμα αλλά ταυτόχρονα και στις ίσιες και υπερμεγέθεις γραμμές σε ελαφριά υφάσματα όπως το μαλλί και το τουίντ. Η οικογένεια των καπιτονέ νάυλον παλτό εμπλουτίζεται με καινούρια σχέδια και σχήματα, όπως κοντά, μακριά, εφαρμοστά στη μέση αλλά και παλτό σε ίσια γραμμή.

Τα πλεκτά έχουν σημαντικό ρόλο στη φετινή χειμερινή κολεξιόν. Τόσο τα λεπτά όσο και τα πιο χοντρά πλεκτά θα επεξεργαστούν με διάφορους τρόπους ώστε να πετύχουμε διαφορετικά σχήματα και σχέδια όπως τα δημοφιλή bomber jackets και τα poncho. Στη νέα συλλογή έχουμε προσθέσει λούτρινα υφάσματα, τρελλές εκτυπώσεις και ποικιλία χρωμάτων τα οποία δίνουν μια νέα και διαφορετική αίσθηση.

Η νέα συλλογή είναι γεμάτη από θηλυκά ρούχα, όπως αραχνοϋφαντα φορέματα σε ίσιες και χαλαρές γραμμές καθώς και skater φούστες σε γραμμή άλφα. Φολκλορικά σχέδια που συνδυάζουν βουνά και ρομαντικά λουλούδια συνυπάρχουν με πιο απλά γραφικά σε φθινοπωρινά χρώματα, όπως μπορντώ, μωβ, πράσινο και μπλε. Για τις πιο κρύες μέρες η συλλλογή περιέχει πλεκτά ponchos που διατίθενται σε κομψά κυκλικά υφάσματα, καθώς και ενισχυμένα, φαρδιά ζιβάνγκο.

Η denim συλλογή έγινε ακόμα πιο εκλεπτυσμένη αφού προσθέσαμε κεντημένες λεπτομέριες, εσωτερικά μπαλώματα καθώς και διάφορες χάντρες. Το απόλυτο αστέρι της συλλογής είναι ένα τζην μπουφάν με πλεκτά λουλουδωτά μανίκια, για καθημερινές αλλά τολμηρές εμφανίσεις. Η κολεξιόν περιέχει επίσης στενές φούστες, πουκάμισα boyfriend αλλά και skinny jeans.

Keywords
Τυχαία Θέματα