Γρηγόρη: «Με αυτή τη συμφωνία ανοίγει ο δρόμος για ιδιόκτητο γήπεδο»

Φιλοξενούμενος στην Cytavision, ήταν ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομόνοιας, Δημήτρης Γρηγόρη, ο οποίος μίλησε για την συμφωνία με το σωματείο αλλά και για το όραμα του ιδιόκτητου γηπέδου.

Για την συμφωνία με το Σωματείο:
«Συμφωνήσαμε προφορικά με το σωματείο. Τα μέλη της Διοίκησης έμαθαν σήμερα στη συνεδρία το περιεχόμενο. Πιστεύω ότι θα εγκριθεί γιατί είναι καλή συμφωνία για την Ομόνοια. Σκοπός μας η Ομόνοια να είναι ένα. Καταλήξαμε στο μοντέλο του συναιτερισμού. Πορευόμαστε μαζί για το καλό της

Ομόνοιας σε όλα τα επίπεδα. Ο πρόεδρος το είπε ότι θέλει να φτιάξει γήπεδο. Με αυτή τη συμφωνία ανοίγει ο δρόμος για ιδιόκτητο γήπεδο που είναι το όνειρο κάθε Ομονοιάτη και τώρα υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για να προχωρήσουμε για το γήπεδο. Με αυτή τη συμφωνία μπορεί να ανέβει το brand name της Ομόνοιας. Πρέπει να το μελετήσεις... Για μένα πρέπει να είναι γήπεδο 15 χιλιάδων με βάση την προσέλευση».

«Δεν υπάρχει χρονικό όριο στη συμφωνία, είναι αορίστου χρόνου. Μπορείς να επενδύσεις στο όνομα της Ομόνοιας, όχι μόνο το ποδοσφαιρικό αλλά και στα άλλα αθλήματα. O κόσμος δεν έχει να φοβηθεί ούτε τον Σταύρο ούτε το σωματείο».

Για το γήπεδο:
«Ο πρόεδρος είπε ότι θέλει να κάνει γήπεδο . Με αυτή τη συμφωνία ανοίγει ο δρόμος για ιδιόκτητο γήπεδο. Είναι το όνειρο κάθε Ομονοιάτη. Τώρα μπορεί να γίνει. Αν αποφασίσουμε για το γήπεδο θα είναι γύρω στις 15 με 20 χιλιάδες. Περιμένουμε και για το Μακάρειο».

Για το προπονητικό κέντρο:
«Περιμένουμε, είναι θέμα χρόνου. Θα γίνει και αυτό βάση των σχεδίων που έχουν βγει».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γρηγόρη,grigori