Γνωρίστε το νέο ασύρματο πληκτρολόγιο της Canyon.

Η Canyon λάνσαρε πρόσφατα ένα ασύρματο πληκτρολόγιο ‘πολύ-εργαλείο’ αφού o χρήστης το μπορεί να διαχειρίζεται μέχρι και τέσσερις συσκευές ταυτόχρονα.

  Ξεχάστε λοιπόν τις εναλλαγές μεταξύ των συσκευών σας αλλά επίσης και τα πολλαπλά καλώδια να γεμίζουν τους χώρους σας. Το νέο ασύρματο πληκτρολόγιο από την Canyon είναι πλέον γεγονός και έχει ως βασικό του στόχο να βελτιώσει την ποιότητα της ζωή μας, αφού το πληκτρολόγιο παραμένει σταθερό με

τέσσερις συσκευές την ίδια στιγμή. Το πληκτρολόγιο διαθέτει τρία κανάλια Bluetooth και ένα ασύρματο κανάλι USB, που επιτρέπουν την γρήγορη εναλλαγή μεταξύ συσκευών σε απόσταση των δέκα μέτρων. Το πληκτρολόγιο είναι πολύ λεπτό και εύχρηστο και παρά το λεπτό του μέγεθος, διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία, ικανή να λειτουργεί πάνω από τέσσερις ημέρες με μία μόνο φόρτιση. Το πληκτρολόγιο είναι συμβατό με όλους τους σύγχρονους υπολογιστές, tablets, smartphones, τηλεοράσεις smart και Apple, που τρέχουν με λογισμικά όπως τα Android, iOS και Windows. Το πληκτρολόγιο ‘πολύ-εργαλείο’ CND-HBTK7 αλλά και όλα τα προϊόντα της Canyon είναι διαθέσιμα και διανέμονται από την εταιρεία ASBIS.

Σχετικά με την ASBIS:

  H ASBIS είναι κορυφαία εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας η οποία ειδικεύεται στην διανομή προϊόντων και συστημάτων τεχνολογίας, τα οποία διανέμει σε πάνω από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο, και έχει ως βάση της την Λεμεσό. Η ASBIS εκπροσωπεί και διανέμει προϊόντα κορυφαίων προμηθευτών όπως είναι η Apple, AMD, Dell, Intel, Microsoft, TP-LINK, Samsung, Seagate, UBIQUITΙ αλλά επίσης και τις δικές της μάρκες Prestigio και Canyon. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ASBIS μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.asbis.com.cy ή τηλεφωνήστε στο 25257350, ή μέσο e-mail στο [email protected].

Σχετικά με την Canyon:

  H Canyon είναι μάρκα της ASBIS και είναι μία μάρκα δυναμική και lifestyle παγκόσμιου βεληνεκούς. Η οποία προσφέρει στους καταναλωτές ένα ευρύ φάσμα από κομψά και μοντέρνα πολυμέσα, αξεσουάρ κινητών και περιφερειακών υπολογιστών, σχεδιασμένα για νέους και όχι μόνο. Η Canyon προσφέρει εκλεκτό και δυναμικό σχεδιασμό σε κάθε στοιχείο των προϊόντων της. Δημιουργημένος σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Τα αξεσουάρ της Canyon βοηθούν επίσης στους νέους να εκφράσουν και να υπογραμμίσουν την προσωπικότητα τους λόγο αυτού του σχεδιασμού. 

Keywords
Τυχαία Θέματα