Γλυκά Νερά:«Μόλις έλυσαν τον 32χρονο άρχισε να κλαίει δίπλα στη γυναίκα του»

Πληθαίνουν τα ερωτήματα για την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών υπαλλήλων Ανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης από την πλευρά του, περιέγραψε πώς αντέδρασε ο τραγικός πατέρας και σύζυγος της Κάρολαιν, μόλις τον έλυσαν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής σχημάτισε ηλεκτρονικά το σκίτσο του δολοφόνου, μετά τις περιγραφές που έδωσε ο σύζυγός της και όπως αναφέρει ο ίδιος η εικόνα που έχουν

πλησιάζει πάρα πολύ σε αυτό που μπορούσε να δει όντας δεμένος, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ.

Αυτή η περιγραφή και το σκίτσο έχει μικρύνει τη λίστα των υπόπτων σε 30-35 άτομα από τα τουλάχιστον 150 που ήταν αρχικά οι σεσημασμένοι που έψαχναν.
Παράλληλα, υπάρχουν αρκετά  δείγματα DNA στη σοφίτα, όπου σκότωσαν την 20χρονη μητέρα, ωστόσο προς το παρόν δε φαίνεται να ταυτοποιούνται με την Τράπεζα Δεδομένων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Επιπλέον, στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται τουλάχιστον τρία ύποπτα οχήματα που το κρίσιμο χρονικό διάστημα έχουν αποτυπωθεί σε κάμερες ασφαλείας και σε βίντεο, ωστόσο ακόμα δεν έχει πιστοποιηθεί αν είναι ένα από αυτά που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Πάντως, οι έρευνες βρίσκονται σε πολύ καλόεπίπεδο σε ό,τι αφορά στην ταυτοποίηση ενός εκ των δραστών.

Ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας

Ένα ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας για τη δολοφονία της νεαρής μητέρας στα Γλυκά Νερά από αδίστακτους ληστές, παρουσίασε το "Φως στο Τούνελ".
Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη έκανε εκ νέου επιτόπια έρευνα στην περιοχή του μυστηρίου σε μία προσπάθεια να συλλέξει στοιχεία για το αποτρόπαιο έγκλημα. Ακολούθησε τη διαδρομή που πιθανότατα πήραν οι δράστες σ’ έναν ερημικό, κοντινό δρόμο.

Κάμερα κατέγραψε ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο να στρίβει σ’ αυτό το δρόμο και μετά από δύο περίπου ώρες να επιστρέφει και να χάνεται με ταχύτητα. Παραμένει άγνωστο φυσικά, αν το αυτοκίνητο έχει σχέση με το έγκλημα.

Την ίδια ώρα, ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν θέλησε να βάλει ένα τέλος στις φήμες και τα σενάρια, που τις τελευταίες ημέρες οργιάζουν, για το τι συνέβη μέσα στο σπίτι τους στην οδό Παναγούλη.

Έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος για την αναφορά στην ψυχολόγο που επισκεπτόταν η σύζυγός του.

Καλλιακμάνης: Πολλά αναπάντητα ερωτήματα

Την υπόθεση της φρικτής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά σχολίασε  σε ελλαδικό τηλεοπτικό σταθμό, ο πρόεδρος των Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Ο αστυνομικός σχολίασε το ενδεχόμενο ύπαρξης σκίτσου για έναν από τους δράστες, κάνοντας λόγο ότι η υπόθεση έχει πολλά ερωτήματα.
"Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτό με το σκίτσο. Η εμπειρία μου λέει ότι τέτοια σκίτσα δεν βοήθησαν ποτέ στο παρελθόν. Άρα δεν έχω ελπίδα από το σκίτσο. Σημαντικό στοιχείο είναι ο τόπος του εγκλήματος. Εκεί είναι το ζητούμενο αν υπάρχει DNA. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα για τη συγκεκριμένη ληστεία μετά φόνου. Το πώς έδρασαν οι δράστες, ο χρόνος που έμειναν μέσα στην κατοικία" σημείωσε.

Σχετικά με το τι έγινε μέσα στο σπίτι, είπε: "Το μωρό ήταν πάνω στο κρεβάτι, δίπλα στην μαμά. Ο δολοφόνος δολοφόνησε την 20χρονη ενώ ήταν το μωράκι δίπλα. Εκτός εάν την δολοφόνησαν και το έβαλαν μετά δίπλα της το μωράκι. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Προσπαθείς να κάνεις εικόνα τις σκηνές που διαδραματίστηκαν εκεί" πρόσθεσε.

Τέλος, ανέφερε, ότι μόλις οι αστυνομικοί έλυσαν τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν, αυτός σηκώθηκε και άρχισε να κλαίει δίπλα στην γυναίκα του, ενώ μετά πήρε αγκαλιά το μωρό του.

Πηγή: The Toc

Keywords
Τυχαία Θέματα