Γλυκά Νερά: Κλειδί το smart watch της Καρολάιν – Κατέγραψε παλμούς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που καταγράφει το ρεπορτάζ των ελλαδικών Μέσων γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με το cnn.gr, το βιομετρικό ρολόι  - κινητό που είχε στο χέρι της η 20χρονη Καρολάιν είναι αυτό που έχει δώσει νέα στοιχεία στις Αρχές και οδηγεί τις έρευνες σε νέα τροπή αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά:

«Δεν προκύπτει το σενάριο ληστείας» - Για κατάθεση ο πιλότος

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επικαλείται το cnn.gr, το κινητό – ρολόι έχει καταγράψει παλμούς στη νεαρή κοπέλα, την ώρα που η περιγραφή του συζύγου που ήταν και ο μοναδικός μάρτυρας θα έπρεπε να δείχνει ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη ζωής για την 20χρονη.

Πού θα οδηγήσει αυτή η νέα κατάθεση του 32χρονου δεν ξέρει κανείς. Το δεδομένο, πάντως, είναι σύμφωνα με το cnn.gr ότι οι αστυνομικοί δεν πείθονται πια για την ύπαρξη ληστών στη μονοκατοικία στα Γλυκά Νερά.

Στο επίκεντρο των αστυνομικών ερευνών βρίσκονται κάποιες διαπιστώσεις σχετικά με την αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι και την ώρα θανάτου της άτυχης κοπέλας. Παράλληλα, έχει κληθεί για να καταθέσει για την υπόθεση ένα ακόμη άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: «Δεν προκύπτει το σενάριο ληστείας» - Για κατάθεση ο πιλότος

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει πει ο 32χρονος πιλότος στους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση, οι δράστες παρέμειναν για πολλή ώρα μέσα στο σπίτι τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., όμως, δεν άφησαν κάποιο ίχνος τους, ούτε πήραν τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού.

Πηγή: cnn.gr
 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γλυκά Νερά, Κλειδί, Καρολάιν – Κατέγραψε,glyka nera, kleidi, karolain – kategrapse