Γλυκά Νερά: «Η αγωνία κορυφώνεται όσο πλησιάζει η ώρα…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε ο νομικός Θανάσης Χαρμάνης, δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Λίγες ώρες πριν από την απόφαση για την επιμέλεια του παιδιού, ο κ.Χαρμάνης μίλησε στο ΣΙΓΜΑ και είπε ότι όσο πλησιάζει η ώρα τόσο κορυφώνεται η αγωνία. Εξήγησε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, ενώ «γνώμονας για την απόφαση είναι το συμφέρον του παιδιού».

Οι γονείς του πιλότου ζήτησαν συνεπιμέλεια του παιδιού, πράγμα στο οποίο η μητέρα της Καρολάιν σαφώς και δεν συναινεί. «Είναι άποψη ειδικών επιστημόνων, δεν

είναι δική της απόφαση.

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: O συζυγοκτόνος τηλεφωνεί μέσα από τις φυλακές (ΦΩΤΟ&BINTEO)

Τώρα θα ανατεθεί προσωρινά η επιμέλεια της Λυδίας σε μια από τις δυο οικογένειες. Οριστική απόφαση θα παρθεί περίπου σε 90 μέρες» εξήγησε ο κ.Χαρμάνης.

«Η μάνα της Καρολάιν πλήρωσε το φέρετρο. Τότε ήταν τεθλιμμένος σύζυγος, δεν είχε αποκαλυφθεί ως δολοφόνος. Η μητέρα πλήρωσε», είπε ο δικηγόρος ερωτηθείς για την πληροφορία αυτή που κυκλοφόρησε χθες.

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: «Απαίτησε από τη μητέρα της Καρολάιν να πληρώσει το φέρετρο»

«Προσωπικά πίστεψα πολύ αργότερα ότι αυτός είναι ο δολοφόνος, όχι από τις πρώτες μέρες. Όταν ένας άνθρωπος σε αγκαλιάζει και σου λέει μητέρα βρήκαμε τον δολοφόνο και πάω να τον αναγνωρίσω και μετά από κάποιες ώρες αποκαλύπτεται ότι αυτός ήταν… αυτό είναι το άκρων άωτο της υποκρισίας», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ.Χαρμάνης.

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Η πρώτη φωτογραφία του πιλότου μέσα από τη φυλακή

Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα