Γκουαρντιόλα: «Δεν μπορούμε να αγοράσουμε επιθετικό»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε πως η Μάντσεστερ Σίτι θα αποσυρθεί από την αγορά επιθετικού και θα αντικαταστήσει τον Αγκουέρο με «εσωτερική» μεταγραφή

Η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με το ρεπορτάζ είχε συνδεθεί με κινήσεις για τον επιθετικό της Τότεναμ, Χάρι Κέιν και τον Έρλινγκ Χάαλαντ της Ντόρντμουντ τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, ο Γκουαρντιόλα, σε συνέντευξή του στο καταλανικό κανάλι TV3, δήλωσε ότι οι «Πολίτες» δεν έχουν την δυνατότητανα να αγοράσουν επιθετικό: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα

να μην αγοράσουμε επιθετικό για την επόμενη σεζόν».

Ο Γκουαρντιόλα έθεσε τις αμφιβολίες του για το γεγονός ότι η Σίτι θα υπογράψει επιθετικό αφού ισχυρίστηκε ότι οι τιμές που αναφέρονται αφήνουν μηδαμινές πιθανότητες να βρεθεί η χρυσή τομή για συμφωνία: «Σε αυτές τις τιμές δεν πρόκειται να αγοράσουμε επιθετικό. Είναι αδύνατο, δεν μπορούμε να το αντέξουμε», είπε.

«Όλες οι ομάδες έχουν οικονομικά προβλήματα. Αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση και για μας. Έχουμε τον Γκάμπριελ (Χεσούς) και τον Φέραν (Τόρες) που ήταν απίστευτοι σε αυτήν τη θέση. Έχουμε νέους παίκτες στην ακαδημία και παίζουμε πολλές φορές με «ψευτοεννιάρι». «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην αγοράσουμε επιθετικό για την επόμενη σεζόν», δήλωσε κλείνοντας ο Καταλανός τεχνικός.

Τον Ιούνιο η Σίτι είχε μπει σε συζητήσεις με την Τότεναμ για τον Κέιν και είχε προσφέρει ένα ποσό κοντά στις 100 εκ. λίρες με την Τότεναμ να ζητάει και έμψυχα ανταλλάγμα, με τα ονόματα των Μπερνάρντο Σίλβα, Γκαμπριέλ Χεσούς και Ρίγαντ Μάχρεζ να πέφτουν στο τραπέζι.

Σε επαφές που είχαν οι «Σκάι Μπλουζ» με την Ντόρτμουντ για τον Χάαλαντ, η ομάδα της Μπουντσελίγκα δεν ήταν διατεθειμένη να παραχωρήσει τον παίκτη, καθώς είχε καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα