Γκουαρδιόλα: «Θα ήθελα περισσότερο κόσμο στο επόμενο παιχνίδι»

Η Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε έξι γκολ κόντρα στην Λειψία, όμως ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν ήταν απόλυτα ευχαριστημένος, λόγω των χιλιάδων άδειων καθισμάτων στις εξέδρες του Έτιχαντ και έκανε κάλεσμα στον κόσμο των πολιτών ενόψει Σαουθάμπτον.

Μάντσεστερ Σίτι και Λειψία προσέφεραν ένα χορταστικό ματς στους ποδοσφαιρόφιλους για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League,

με το φινάλε να βρίσκει την πρωταθλήτρια Αγγλίας να θριαμβεύει με το εκκωφαντικό 6-3 επί των Γερμανών.

Παρόλα αυτά, ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε λόγο να γκρινιάζει και αυτός δεν ήταν αγωνιστικός αλλά είχε να κάνει με την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες, με τους 38.062 που βρέθηκαν στο Έτιχαντ να φαίνονται λίγοι σε σύγκριση με την συνολική χωρητικότητα του γηπέδου που αριθμεί 55.000 θέσεις.

"Στα τρία τελευταία παιχνίδια μας εντός έδρας πετύχαμε 16 γκολ. Θα ήθελα περισσότερο κόσμο να έρθει στο επόμενο παιχνίδι που έχουμε να δώσουμε, το ερχόμενο Σάββατο, με την Σαουθάμπτον.

Χρειαζόμαστε τον κόσμο, σας παρακαλώ, επειδή θα είμαστε κουρασμένοι. Ξέρω πως η Σαουθάμπτον παίζει με παρόμοιο τρόπο. Είναι πολύ επικίνδυνοι και θα είναι σημαντικό ματς.

Οπότε προσκαλώ όλο τον κόσμο να έρθουν το ερχόμενο Σάββατο στις 3 το μεσημέρι για να μας δουν", είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Σίτι, με αρκετούς πάντως οπαδούς να σχολιάζουν αρνητικά την συγκεκριμένη τοποθέτηση και μέσω αναρτήσεών τους στα social media να καλούν τον Γκουαρδιόλα να περιορίζεται στα προπονητικά του καθήκοντα.

"I'd like more people to come on Saturday, we need the people."

"I invite all our people to come Saturday, 3 pm, to watch the game."

A rallying cry from Pep Guardiola... pic.twitter.com/TJFd2zDHN4

— Football on BT Sport (@btsportfootball) September 16, 2021

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα