Γκνάμπρι: «Ηταν απλά ένα υπέροχο ματς»

Ο Γκνάμπρι ήταν δίχως άλλο ο πρωταγωνιστής στην χθεσινή νίκη (3-0) της Μπάγερν επί της Λιόν, που εξασφάλισε στην γερμανική ομάδα, πρόκριση στον τελικό του Champions League, στη Λισαβόνα, απέναντι στην Παρί ΣΖ, το βράδυ της Κυριακής.  

Ο Γερμανός διεθνής επιθετικός σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ των Βαυαρών, φτάνοντας συνολικά τα εννέα σε ισάριθμα παιχνίδια την τρέχουσα σεζόν στο Champions League.

«Νομίζω

ότι ήταν απλώς ένα υπέροχο ματς, όλα λειτούργησαν. Υποφέραμε πάρα πολύ στην άμυνα, αλλά ήμασταν πρακτικοί στην επίθεση. Στο τέλος. καταφέραμε να πετύχουμε τρία γκολ, ξεπερνώντας την άμυνα τους μπαίνοντας στην περιοχή από τα πλάγια», είπε στο Sky Sport.

«Την πρώτη μισή ώρα ήταν επιθετικοί και δεν μας άφησαν να παίξουμε. Μας πίεσαν πολύ και εκμεταλλεύτηκαν τις χαμένες μπάλες μας. Ήταν σίγουρα καλός ο Νόιερ, αλλά είναι μια εξαιρετική ομάδα ».

Μαζί με τον Λεβαντόφκσι, που επίσης σκόραρε χθες διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, έφτασαν τα 24 γκολ την τρέχουσα σεζόν στο στο Champions League, ξεπερνώντας τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκάρεθ Μπέιλ, οι οποίοι με τη Ρεάλ Μαδρίτης την σεζόν 2013/14 σταμάτησαν στα 23.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα