Γιουβέντους: Πληρώνει την Μπαρτσελόνα να αφήσει ελεύθερο τον Σουάρες

Πρόθυμη να βοηθήσει τον Λουίς Σουάρες να μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα είναι η Γιουβέντους, η οποία προτίθεται να δώσει στους «μπλαουγκράνα» ένα χρηματικό ποσό ως μπόνους για την μεταγραφή του.

Τις περιπτώσεις των Έντιν Τζέκο και Λουίς Σουάρες εξετάζει για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής η Γιουβέντους.

Μπορεί το όνομα του Βόσνιου επιθετικού να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, ωστόσο οι ιθύνοντες των «μπιανκονέρι»

θέλουν να έχουν έτοιμη την περιπτώση του Ουρουγουανού σέντερ φορ σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η απόκτηση του Τζέκο.

Ο Σουάρες, προκειμένου να ενταχτεί στην Γιουβέντους, θα πρέπει αρχικά να λύσει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα το οποίο και λήγει το καλοκαίρι του 2021. Ο ίδιος βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με την διοίκηση των «μπλαουγκράνα», οι ιθύνοντες ωστόσο του συλλόγου της Καταλονίας τού έχουν ξεκαθαρίσει πως για να φύγει θα πρέπει να έρθει στα χέρια τους αξιόλογη πρόταση.

Σύμφωνα με το  «Sky Sports Italia», η Γιουβέντους φέρεται πρόθυμη να βοηθήσει τον Λουίς Σουάρες να πάρει το χαρτί της ελευθέρας του, δίνοντας στην Μπαρτσελόνα ένα χρηματικό ποσό σαν μπόνους από την μεταγραφή του.

Στόχος της συγκεκριμένης κίνησης δεν είναι άλλος, από το να διευκολυνθεί η μεταγραφή του Σουάρες στους «μπιανκονέρι», με τους οποίους ο παίκτης έχει έρθει σε συμφωνία και με το συμβόλαιο του να του αποφέρει ετησίως 10 εκατομμύρια ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα