Γιουβέντους με σπασμένα τα φρένα (video)

Με δύο γκολ στην επανάληψη από Μάντζουκιτς και Ιγκουαΐν, η Γιουβέντους πέρασε από την έδρα της Κροτόνε (0-2) και αύξησε την διαφορά από την δεύτερη Ρόμα στο +7.

Εδώ δεν σκόνταψε απέναντι στην Ίντερ που ταξίδεψε στο Τορίνο με το καλύτερο σερί νικών στην σύγχρονη ιστορία της, στην ταπεινή Κροτόνε θα κολλούσε; Η «μεγάλη κυρία» τα βρήκε μπαστούνια μόνο για μία ώρα παιχνιδιού, όμως με δύο γκολ στο τελευταίο ημίωρο πέρασε νικηφόρα με 0-2 κι άνοιξε την διαφορά

από την δεύτερη Ρόμα στο +7.

Ο Αλέγκρι φρέσκαρε κατά πολύ την βασική του ενδεκάδα κι ότι κράτησε από το πρώτο μέρος ήταν η απόδοση του Πάουλο Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός ήταν πίσω από κάθε καλή ενέργεια των «μπιανκονέρι» (24’, 32’) κι έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία στην εκπνοή του ημιχρόνου, όταν πέρασε τον Κορντάζ, όμως οι αμυντικοί της Κροτόνε έδιωξαν πάνω στην γραμμή.

Σταδιακά η Γιουβέντους άρχισε να σφίγγει τον κλοιό και το γκολ ήρθε με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Ο Κορντάζ απέκρουσε ασταθώς κεφαλιά του Ασαμόα και ο Μάντζουκιτς, που πήρε το ριμπάουντ από κοντά άνοιξε το σκορ (60’, 0-1).

Οι πρωταθλητές Ιταλίας έφεραν το παιχνίδι ακριβώς εκεί που ήθελαν και το μόνο που χρειαζόταν ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Αυτό ήρθε από όμορφη ενέργεια του Ιγκουαΐν, (74’), ο οποίος πήρε την κάθετη του Πιάνιτς κι αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έκανε το 0-2, που έφερε την Γιουβέντους ακόμα πιο κοντά στο φετινό σκουντέτο.

Кротоне - Ювентус 0:2. Обзор матча. Италия. Серия А 2016/17. 18 тур. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Keywords
Τυχαία Θέματα