Γιούρι Γκέλλερ: Το πλοίο στο Σουέζ μετακινήθηκε από τη δύναμη του μυαλού

Ο διεθνούς φήμης Ισραηλινός πνευματιστής Γιούρι Γκέλλερ  παροτρύνει τον κόσμο να χρησιμοποιήσει τη δύναμη του μυαλού προκειμένου να αποσυνδεθεί το πλοίο Ever Given από τη διώρυγα του Σουέζ

Ο πνευματιστής  δίνει οδηγίες στους οπαδούς του να επικεντρωθούν στην μετακίνηση του Ever Given την ίδια ώρα καθημερινά - στις 11:11.

Όπως αναφέρει και σχετικό δημοσίευμα της Jerusalem Post, στην αριθμολογία, ο χρόνος 11:11 πιστεύεται ότι κατέχει πνευματική σημασία μεταξύ εκείνων που προσυπογράφουν τη θεωρία.

«Όταν κοιτάζετε ένα ρολόι και βρίσκετε την ώρα να είναι 11:11, πολλοί θα κάνουν μια ευχή ή θα κάνουν μια προσευχή, καθώς θεωρείται μια ευοίωνη στιγμή», σημειώνεται.

Δείτε εδώ: Διώρυγα του Σουέζ: «Αποκολλήθηκε» το Ever Given (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γκέλλερ ισχυρίζεται ότι η συλλογική δύναμη του μυαλού στον κόσμο – και όχι τα 14 ρυμουλκά που προσπαθούν να αποσπάσουν το πλοίο - το έχουν ήδη μετακινήσει «λίγο».

«Συνεχίστε την καλή δουλειά. Εστίαση κάθε μέρα στις 11:11 π.μ. και 11:11 μ.μ. Στείλτε την ενέργειά σας για να ελευθερώσετε το πλοίο. Βοηθήστε επίσης τα ρυμουλκά», έγραψε ο Γκέλλερ στο Twitter.

My dear friends! Say what you want! We moved the ship!!!!!! A bit, but she moved! It’s breaking news! I believe in my powers and I believe in yours!!!!#urigeller #news #mindpower #believeinyourself #energy pic.twitter.com/gB6RxmGVzc

Uri Geller (@theurigeller) March 27, 2021
Keywords
Τυχαία Θέματα