Γίνε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ

Ο κάθε φίλαθλος κρύβει μέσα του και έναν προπονητή. Ο οποίος έχει άποψη για το ποιοι ποδοσφαιριστές πρέπει να παίζουν κάθε βδομάδα και απέναντι στον κάθε αντίπαλο.

Θα μπορούσε αυτή η πρόκληση να εφαρμοστεί σε μια εφαρμογή (application), η οποία να δίνει την δυνατότητα στους χρήστες της να κερδίζουν ποδοσφαιρικά ταξίδια, φανέλες της αγαπημένης του ομάδας και άλλα πλούσια δώρα;

Ο ΑΠΟΕΛ πρωτοπορεί και γίνεται η πρώτη κυπριακή ομάδα που δημιουργεί τα δικά του παιχνίδια-applications, τα οποία είναι

πλέον διαθέσιμα στο App store.

Από σήμερα οι κάτοχοι IPhone μπορούν να κατεβάσουν από το App Store το νέο application με όνομα APOEL Lineup.

Μέσω του APOEL Lineup μπορείτε να επιλέξετε τους 11 ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση ανεξαρτήτως σχηματισμού (τακτικού συστήματος).

Μέσω των επιτυχημένων επιλογών σε κάθε αγωνιστική, ο κάθε χρήστης θα αξιολογείται αναλόγως στις βαθμολογίες του μήνα αλλά και στην συνολική γενική βαθμολογία στο τέλος της χρονιάς.

Η γενική βαθμολογία θα καθοριστεί συμπεριλαμβανομένων όλων των αγώνων σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη, ξεκινώντας από την αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής, εκτός έδρας απέναντι στον Ερμή.

Να αναφέρουμε ότι μετά την πρώτη εφαρμογή του, το APOEL Lineup θα είναι διαθέσιμο σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε Android.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει ετοιμάσει και άλλες νέες εφαρμογές τις οποίες θα παρουσιάσει προσεχώς σε δημοσιογραφική διάσκεψη. Εκεί θα γίνει και ενημέρωση για τα μεγάλα δώρα που θα κερδίζουν οι νικητές της βαθμολογίας στο APOEL Lineup. Η χρέωση για να κατεβάσετε (download) την εφαρμογή APOEL Lineup είναι €0.99.

Keywords
Τυχαία Θέματα