Γιατί η Τούνη είναι talk of the town στα social media

Μονοπωλεί συζητήσεις και αναρτήσεις η Ιωάννα Τούνη. Η Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας και Instagrammer απασχόλησε για μια ακόμη φορά τις ελλαδικές κυρίως εκπομπές με αφορμή τις απαντήσεις που έδωσε σε δημοσιογράφους, στον απόηχο της «διαρροής» των αμοιβών της. Οι αμοιβές που διέρρευσαν αφορούσαν τις χρεώσεις της ίδιας για αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δημοσιογράφος που περίμενε την Τούνη έξω μετά το πέρας μουσικού σόου στο οποίο συμμετέχει, τη ρώτησε για τον περιβόητο

τιμοκατάλογο, με την ίδια να απαντά: «Από ποια εκπομπή είσαι; Από τη Σταματίνα. Ρώτα τη Σταματίνα πόσα παίρνει. Επειδή εγώ ξέρω. Ξέρω πολύ καλά. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσετε όλες τις παρουσιάστριες και τις τραγουδίστριες κ.λπ. πόσα παίρνουν. Και έπειτα να έρθετε και σε μένα και κάντε μια σύγκριση. Είναι αστείο όλο αυτό που συμβαίνει και δε θέλω να δώσω άλλη έκταση».

Η ιστορία δεν έληξε εκεί αφού συνέχεια δόθηκε την επόμενη μέρα από τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος τοποθετήθηκε δημόσια για τη σύντροφό του, κάνοντας λόγο για ένα «πολύ καλό παιδί», που δέχεται έναν καθημερινό πόλεμο. Ο Αλεξάνδρου έκανε αναφορά και στα βίντεο που διέρρευσαν στο παρελθόν με πρωταγωνίστρια την Τούνη λέγοντας πως ακόμη και σήμερα ο ίδιος δέχεται υβριστικά μηνύματα που είναι μαζί της.

Η ίδια μέσω Instagram ξέσπασε λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι πολλά αυτά που την πνίγουν αφού καθημερινά δέχεται όπως είπε έναν πόλεμο στα social media.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τούνη,touni